|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2010 20:19 Заглавие: |
|
|
Пфуу Язък за лекцията
Айде светни тука нещо за ""грешните"" , при толкова постове
Аз, каквото прецених /и можах/ дадох . И според мен темата си заслужава вниманието
А, за малко да забравя за едно [url=http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2&searchstring=calc*]линкче[/url] ...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2010 21:02 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: |
А, за малко да забравя за едно линкче ...  |
М да ,интересно линкче за тия които ги мързи да прочетат една памет и да "загубят" малко време с ровене и четене по нета
П.С. За малко и аз да забравя
го няма в линка  |
|
|
 |
bogege Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2010 22:24 Заглавие: |
|
|
| Интересно ,защо като си чел дъмпа, ползуваш CALC...? КАРТИНКАТА...? А тя помага само на теб ! |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2010 9:48 Заглавие: |
|
|
Кой дъмп съм чел ? И за какво съм ползвал калка ?
Ако си ми чел втория пост по темата ,но явно не си ,ще разбереш ,че за да видя кода не съм ползвал тоя калк от картинката (да виждаш в него някъде да показва брояча на грешни кодове )
А това ,че помагала само на мен (картинката) ,нямам коментар или очакваш да започна да го раздавам ?
Предполагам ,че пусналия темата няма да ми се разсърди ,че не му казах кода още в началото ,ако го бях направил ,нямаше да си направи сам радиото и ако се зачете човек (изключвам спама който творим ) има доста полезна информация за разкодиране на това и подобни радиа 
Последната промяна е направена от stefp на Пон Ное 15, 2010 11:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
mjoro Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 15, 2010 10:51 Заглавие: |
|
|
Не се сърдя , и както казах преди това,ако не беше SMD монтаж изобщо нямаше да пускам тема за тоз кидик.Свалям паметта след това четене с понипрог после калкулатор и готово.А ако не стане има в нета бинчета с известен код.Запис на нов бин и пак готово.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|