| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 14:09 Заглавие: mitsubishi навигация? |
|
|
Здравеите колеги. Имам проблем с музиката на митсубиши спеистар 2001 година 1,9 тди. На едно са навигация радио и касетофон.Въпросът е да се пусне радиото да работи. До колкото изчтох из нета трябвало някакав диск с които се пуска навигацията радиото и т.н.т. Има ли начин без диск или не знам как да се пусне това нещо да работи като обикновен радио касетофон. на касетофона пише
mz608400
(ph4500a)
me070y0173165e
В момента работи само касетката.Радиото не може да го накараш да търси. _________________ gsm 0878295870 skype velomelo1 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Offenbach Опитен потребител

|
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 20:18 Заглавие: |
|
|
Благодаря колега.Там рових и дори изтеглих Mitsubishi_NAVtech_Navigation_MR438851_v3.6_France . Това касетофонче го боря заради мои скъп приятел. Чоека не иска навигация иска радиото да си му бачка.Оказа се ,че жена му закарала колата на някои голям *разкодировчик* и оня е скапал самия касетофон.Как и защо го е разглобявал не знам но лентовия кабел към механиката е скъсан заоблени болтчета и.... както и да е.Преди това само касетката си е работила и дисплея които е външен си е светил.Сега дисплея не свети касетофона е мъртав ще се мъча да го въстановя.
Питането ми е: Дисплея дори при изваден касетофон трябва ли да свети и трябва ли да показва някакви показания? Часовник,градуси на външна температура или нещо си? _________________ gsm 0878295870 skype velomelo1 |
|
|
 |
|