| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
teodortodorov92 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 22:01 Заглавие: Разпродажба разни неща |
|
|
1.Продавам Тонколони Руски 15AC-213.Номинална мощност 15вата.Размер на басовия говорител 5".Страхотен звук и Акустика.Цена 30лв.
2.Продавам Тонкоректор от усилвател респром РС201 Цена 8 лв. Перфектни потенциометри не прекъсват като нови.
3.Стерео индикатор на хобикит работи нормално тестван е. Цена 4лв
4.Стрелкови индикатори от Усилвател 2х35вата СТУДИО 2 Цена 10лв със схема която се свързва към + са на 2-та изхода и отчита правилно изходния товар на усилвателя.
5.Продавам 7 радиатора от усилвател студио 2.Цена по 0.50-брой
6.Продавам Радиатор масивен за STK 3lv.
7. Продавам 2 големи радиатора за транзистори 2N3055/KD503 големички са. Цена на брой по 10лв хубави масивни.
8.Продавам Касетофон Watson 2x5w двукасетачен ремаците са в добро састояние и главата е почистена свири много хубаво единствения му недостатак е че няма антена на радиото но пак си хваща 5-6 станции фреш вероника стар фм хоризонт веселина и бг радио. ЦЕНА 10лв с кабела за включване.
ЗА ИНФОРМАЦИЯ И СНИМКИ СКАЙП:teodor_todorov92 ili 0888802979 _________________ Скайп Teodor_todorov92 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
av_world Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 0:09 Заглавие: |
|
|
| колега, дай малко фото! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 12:53 Заглавие: |
|
|
Ако ми обясните ще кача на всичките неща дето продавам снимки.Кажи от кой модул се интересуваш пиши на лично или в скайп и ще ти изпратя снимки тука в сайта незнам как се качват снимките. _________________ Скайп Teodor_todorov92 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 13:01 Заглавие: |
|
|
| teodortodorov92 написа: | | Ако ми Обясните |
Ей сегае
А другия(ако въобще е човек,а не бот) малко да се закроти с напълно излишния спам който генерира.Щото всичките му постове са само с едно и също съдържание "дай снимки".И далеч не са само четири на брой. Ако просто колекционира снимки на техника-има далеч по-подходящи места от които да си ги изрови,вместо да замърсява всяка попаднала му тема пред очите. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Нед Ное 21, 2010 13:07; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 13:02 Заглавие: |
|
|
| teodortodorov92 написа: | | ... тука в сайта незнам как се качват снимките. |
Ами вземи и прочети преди да пускаш обяви!
Понеже това явно е недостатъчно и никой не му обръща внимание, специално беше направена горната тема.
И пак файда - йок. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
av_world Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 14:04 Заглавие: |
|
|
| Въобще не спамя, просто когато ме интересува нещо и няма снимки, призовавам да качат. Това че искам максимална информация спал ли е? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 14:29 Заглавие: |
|
|
Айде стига си философствал излишно.Когато искаш снимка на нещо,което те интересува е ясно че не е спам.Когато обаче всичките ти постове във този форум са "искам снимки","дай снимки",дай снимки та дай снимки,дай та дай...изсипани по една камара на ден(повечето от които съм ги и изтрил),включително и в теми в които се продават по 5-10различни неща,без грам да си уточнил на кое от всичките искаш снимка-то това е нещо по-друго и и на челна стойка да застанеш, пак не можеш ме убеди че целта ти е покупка,а не нещо съвсем друго-трупане на постове или квото ще да е. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
av_world Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 14:38 Заглавие: |
|
|
| Аз не философствам повече от теб! Имам 3 или 4 желания за снимки, нещо си се объркал, при това в продърлжение на 1 седмица и според мен, ти като някакъм модератор, сам трябва да призоваваш за снимки, прочети закона за защита на потребителие, че маже да му усетиш санкциите, ако някой недоволен протребител си излее гнева върху вашия форум. Аз го прявя като услуга за вас искането на снимки, не мислиш ли? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 15:10 Заглавие: |
|
|
1.
2.
 _________________ Скайп Teodor_todorov92
Последната промяна е направена от teodortodorov92 на Нед Ное 21, 2010 15:29; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 21, 2010 15:22 Заглавие: |
|
|
teodortodorov92, не си научил урока.
Сега с бутончето на твоя пост може да поразгледаш как трябва да е написан, за да изглежда по начина по който е сега, а не както го беше пуснал. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
|