Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помогнете за Echostar, дали сам заключил приемника или ...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tu-76
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 05, 2004 9:57    Заглавие: Помогнете за Echostar, дали сам заключил приемника или ... Отговорете с цитат

Здравейте
Бихте ли ми дали някаква информация за марката “Echostar” DSB2110 2Cl. Купих си такава марка дигитален приемник и като настройвам приемника изчезна картината все едно приемника е изключен, само отпред се появявят 4 черти като че ли е заключен приемника, а може и да е изгорял. Бихте ли ми казали дали сам го заключил или съм го изгорял, ако има код бихте ли ми казали какъв е кода.Благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
prophet
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: на края на света :-)

МнениеПуснато на: Сря Май 05, 2004 16:18    Заглавие: Отговорете с цитат

здравейте .
за кода - ако не е променян би трябвало да е 0000 .този приемник нов ли е или втора употреба ? ако е второто , мисля че имате проблем с захранването . опишете какво точно виждате на дисплея след влючване в мрежата
поздрави
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger MSN Messenger
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 06, 2004 6:33    Заглавие: За приемника Отговорете с цитат

Отговорете дали приемника е нов или стар и дали имате инструкция зя него? Появява ли се нещо на екрана при пускането на приемника -меню, искане за пин код и др. Още този приемник може да си ъпгрейдва софтуера от спътника -HOTBIRD да не би да сте включили тази опция и да не сте изчакали края на това .Насочете антената към този спътник,включете приемника в мрежата и изчакайте поне 10 минути дали ще се появи надпис на екрана на телевизора. Най лошия вариант е ако се е повредила зареждащата програма -т.н.LOADER би се държал по същия начин и може да се оправи единствено чрез презапис на цялата флаш памет -и това е възможно да се направи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tu-76
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 7:51    Заглавие: Re: За приемника Отговорете с цитат

Приемника е от 4г., не е стар. На екрана на телевизора нищо не се появява, все едно е изключен(приемника), но на екрана на приемника се появяват 4 черти. Последно бях го пуснал да търси автоматично каналите, като приключи с търсенето натиснах exit и изчезна картината и говора. Все едно не е включен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 14:25    Заглавие: echostar Отговорете с цитат

На 4 години въобще не е нов има някои след 1 г сдават багажа,в този случай колегата е прав проверете си захранващия блок за ненормални напрежения и изсъхнали електролити! А с кода който ви даде DZUMBA нищо ли не става?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tu-76
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 15:17    Заглавие: Re: echostar Отговорете с цитат

С кода нищо нестава изобщо не реагира. Да не би да е изгорял захранващия блок.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети