| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 16:56 Заглавие: Някой с регистрация в www.tme.eu? |
|
|
| От вчера(неделя) се опитвам да се регистрирам и системата ми казва че ще ми изпратят регистрационните данни на следващия работен ден,но до момента нищо, а утре е далече. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 17:17 Заглавие: |
|
|
Нямам спомени да са се мотали много при коректно попълване на формата. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 17:57 Заглавие: |
|
|
Погледни си мейл-а ,да не го е пратило в спам-а
Или пробвай с друг меил . |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 22:36 Заглавие: |
|
|
Ние работим с тях почти година , не съм имал проблем , включително с регистрацията . Много са коректни . |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 22:54 Заглавие: |
|
|
Е дайте една регистрация де)) Искам да си поръчам едни релета естествено с моята кредитна карта. В България никой не продава 5 волтови бистабилни релета.
Предполагам скоро ще си оправят проблема с регистрацията.Пробвах с 2 имейла и нищо.
Ако проблема беше в мен излиза че Фарнел работят с грешни регистрации , а tme не.
Въф фарнел релетата са 3-4 пъти по скъпи.
Последната промяна е направена от k810 на Пон Ное 22, 2010 23:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 23:07 Заглавие: |
|
|
| k810 написа: | | ...Ако проблема беше в мен излиза че Фарнел работят с грешни регистрации , а tme не. |
Това не го разбрах.
Другото - също не е много ясно как си го представяш да стане.
П.П. С тези релета разбра ли все пак какво ти трябва и как се управляват?
Щото гледайки ти постовете май не си.
Освен покупката има и около 10-тина евро за транспорт, та сигурен ли си, че ти се връзват сметките?
Стоката пристига за не по-малко от седмица, като по-реалния срок е до 10 -14 дена.
Този магазин също работи и с тях, така че би могъл да си ги поръчаш и през него. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 23:20 Заглавие: |
|
|
| Става много лесно,логвам се,плащам ,добавям адрес за доставка,изпращам поръчката,изтривам адреса за доставка и всико е както си е било. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 23:26 Заглавие: |
|
|
Това сериозно ли си го мислиш?
Моята регистрация не е лична (както предполагам и на milmar) .
Ако искаш някой друг да ги купи вместо теб и ти да си платиш като ти предоствави проформата за плащане, и при получаването на стоката да ти ги препрати е едно, но подобни желания са меко казано странни.
За колко броя става дума все пак? _________________ RemoteControls |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 23:33 Заглавие: |
|
|
| k810 написа: | | Става много лесно,логвам се,плащам ,добавям адрес за доставка,изпращам поръчката,изтривам адреса за доставка и всико е както си е било. |
Аз нищо не схванах .
Както каза RC - прави се една заявка , те пращат проформа , съответно ти я пращам на теб . Ти превеждаш парите в еди коя си банка - това е варианта . Ако не платиш по проформата , тя отпада , ако платиш - получаваш си стоката . Другото ми звучи странно . |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 0:31 Заглавие: |
|
|
Ура, днес най накрая ми изпратиха номера за логване.
По смотана система за плащане от този сайт няма никъде , вече повече от час ровя из сайта и търся някакъв начин да им платя чрез PAYPAL - най сигурния и надежден начин според тях. До сега не съм открил начин да променя опцията за плащане по банков път.
Вече загубих втори(трети) ден,за толкова време части от фарнел щяха да пристигнат в къщи.Последната поръчка от тях пристигна за 3 дни.
Ако тръгна да плащам по банков път сигурно ще трябва да си взема и ден отпуск ) |
|
|
 |
|