|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
AtomCore Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 11:55 Заглавие: Разпродавам части за CAR PC със М2-АТX |
|
|
След кражбата на ЛЦД панела на моето CAR PC реших да разпродам всички компоненти. Продвам RAM, HDD SSD, MB,PSU и Mini-ITX Case .
RAM: Kingston KVR800D2N6/2G 2GB 800MHz DDR2 -
Паметта има доживотна гаранция - 70лв (възможен е лек коментар)
MB: Intel D945GCLF2 с Дву ядрен Intel Atom 330 2x1,6GHz - ПРОДАДЕНО
HDD: Kingston SSDNow 64GB V-Series 100MB/s R/W, 0.2ms време за достъп - 180лв.
PSU: M2-ATX 160W Автомобилно захранване за автомобили - 100лв.
Case: Тази кутиика е от беърбон гола е в нея могът да влязат 2x2,5" HDD или 1x2,5 HDD и 1x SlimCD - 25лв (който вземе всичко я получава подарък). При желание на купувача мога да събера всичко в кутииката и да е готово за ползване Всичко работи много добре, но на мен вече не ми е тръпка така да се каже затова давам шанса на хора със по-голямо желание
ЦЕНАТА НА ЦЕЛИЯ КОМПЛЕКТ,БЕЗ ДЪНОТО Е: 350ЛВ.
'
За връзка с мен.
Иван Иванов
гр.София
e-mail: [email protected]
gsm: 0885155465
Пращам със екот или спиди (наложен платеж и транспорт за сметка на куповача) с възможност да се види преди да се вземе.
Може да се бартероса и за висок клас плеър за кола. 
Последната промяна е направена от AtomCore на Вто Ное 30, 2010 18:01; мнението е било променяно общо 8 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
AtomCore Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 24, 2010 7:39 Заглавие: |
|
|
Всички цени търпят коментар, но да е приличен  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|