Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам от старите руски електронни игри Електроника

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lozunga2010
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Пет Ное 26, 2010 0:33    Заглавие: Купувам от старите руски електронни игри Електроника Отговорете с цитат

Здравейте! Както споменах горе купувам от тези старите руски електронни игри. Колекционирам ги и малко ми остана за колекцията.

Обявата важи за територията на град София и цялата страна.

Цена: 1лв(по договаряне)

Връзка с мен: майл: [email protected] , скайп: sladur_a , телефон: 0884200350 Франц
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sp_74
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 28, 2010 12:03    Заглавие: Електронни игри Отговорете с цитат

Както ти писах и по мейла, имам една такава, с яйцата, но дисплеят е повреден. Ако те устройва, пиши.
Ето ти друга алтернатива:
http://molotok.ru/listing.php/search?sg=1&string=%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0+%D1%8D%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0

(пазарувал съм други работи от този сайт, ако някой се интересува от подробности относно покупка оттам, ще го консултирам без проблем! Smile )
Върнете се в началото
lozunga2010
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Пон Ное 29, 2010 8:48    Заглавие: / Отговорете с цитат

да знам че ми писа, но счупена не ми трябва! Искам да са си работещи или със малък проблем.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети