| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 17, 2005 17:41 Заглавие: БГ говорители??? |
|
|
Здравейте,
Момчета извинете ме ако вече е пускана такава тема потърсих в тървсачката и това което намерих не ме удовлетвори,затова ви питам в тази тема:Какво ще кажете за Благоевградските говорители и специално за този: http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/pics/z/vkn12212-312.htm има добри характеристики,но по добре ли ще свири от някои друга марка и ако ДА от коя??Иначе тва говорителче е 100вата 8-ома ако се не лъжа,и с тия характеристики би трябвало да дрънчи дъските на баскаса по-добре от други,вие какво мислите?Не ви давам база за сравнение защото искам вие да ми помогнете с вашия опит да разберем дали това е говорителя  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 17, 2005 19:36 Заглавие: |
|
|
Ne znam, li4no az haresvam BG govoriteli i sas sigurnost sa po - dobri ot kitaiskite, no za da polu4i6 pove4e info trqbva da dade6 i drugiq govoritel.Ako e kitaiski moq savet e :"VZIMAI BALGARSKIQ"
p.s.
Sazelqwam ama v momenta si preinstalnah windowsa i ne sam ka4il kirelica izvinqvam se mnogo
Затова пък форума си има вградена кирилизация |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 2:56 Заглавие: Re: БГ говорители??? |
|
|
| Българските не стават.По добре намери Чешки TVM например ARN 226-07 струва около 30лв |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 7:00 Заглавие: Re: БГ говорители??? |
|
|
| Anonymous написа: | | Българските не стават.По добре намери Чешки TVM например ARN 226-07 струва около 30лв |
да така е. дори китайските са по добри тъй като имат много по добра повторяемост на параметрите. поради лошата пвтаряемост от благоевград не им дават повечето параметри. _________________ home studio |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 8:33 Заглавие: Re: БГ говорители??? |
|
|
| Anonymous написа: | | Българските не стават.По добре намери Чешки TVM например ARN 226-07 струва около 30лв |
http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=80&catit=108&l=2&catg=1
ето това ми взема окото колко струва и има ли шанс да го намеря в варна  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 17:11 Заглавие: |
|
|
| За каква повторяемост става въпрос???И какво му има на говорителя дето сам ви посочил???Мене ме кефи гледам има вариант на 4ома и е с гумена гунка добре е кво??И тая честотна лента(ако отговаря на реалността),е мнооо добра 25-4000Hz си доста добре.И ми вдъхва доверия за цена си е добре както гледам струва повечко от ТВМ дето ми ги пишете,прецаквация малко ама отде подяволите да си намеря такива говорители??? |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 18:33 Заглавие: |
|
|
ами повтаряемост на еквивалентен обем - Vfs, резонансна честота - Fs , Q факторите - Qts, Qm, Qe и тн. затова и тези параматри не са посочени. ако искаш да правиш озвучително тяло и то да звучи, ще трябва да ги измериш. _________________ home studio |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 21:13 Заглавие: |
|
|
| Morphadron написа: | | За каква повторяемост става въпрос???И какво му има на говорителя дето сам ви посочил???Мене ме кефи гледам има вариант на 4ома и е с гумена гунка добре е кво??И тая честотна лента(ако отговаря на реалността),е мнооо добра 25-4000Hz си доста добре.И ми вдъхва доверия за цена си е добре както гледам струва повечко от ТВМ дето ми ги пишете,прецаквация малко ама отде подяволите да си намеря такива говорители??? |
виж и аз се чудя дали да си взема български говорители
зада направиш наистина хубави колони ти трябват горенаписаните параметри който благоевградци спестяват не че без тях няма да свири може и доста прилично да излезе но ако спазиш всичко специално с тоя говорител ще думка направо сандъци ще разковава и най важното би следвало да чуваш 25/30 хц с нивото с което чуваш и 500хц от същия говорител знаеш ли аз обаче си мисля че другия 100 ватов с зъбатото окачване е по добър  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Hoby Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 22:21 Заглавие: |
|
|
| Един от проблемите на Българските високоговорители е,че им се прекъсват мустаците(проводника които отива към намотката) има случаи и да се разлепи трептилката. |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 18:27 Заглавие: |
|
|
За двата въпросни български говорителя немога да споря за единия има повече инфо а за другия е повече от оскъдно.Айде моля ви се препоръчайте ми говорители 100вата 4 ома,ама да се намират лесно че в моя град сам срещал малко модели предимно Тъндър,и някви там марки дет не сам ги чувал даже,китайски ли японски ли инджагапонски ли кви са Кажете нещо дет да си заслужава парите.Не сам чувал Тъндър как дънят амаа са по добри от Елита  |
|
|
 |
|