| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
depeche_80_ Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 0:37 Заглавие: Проблем с тв Loewe planus 4672 zp 100Hz |
|
|
| Колеги цял ден се борих с тоя отлежал гръмотевичен тв....накрая като тръгна се оказа,че от сервизния не може да се разтегли докрай картината по хоризонтал- в средата на екрана от ляво и от дясно остава по една тъмна"бабуна"...Някой сблъсквал ли се е с подобен"дрисък"...направо ме изкара извън нерви |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2010 15:02 Заглавие: Re: Проблем с тв Loewe planus 4672 zp 100Hz |
|
|
Оказа се дефектирал кинескоп  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 28, 2010 15:09 Заглавие: |
|
|
Няма начин. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2010 23:08 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Няма начин. |
Ха,като няма начин защо след като го смених с друг тв тръгна?Спряха цириканията,които започнаха да се чуват след 5 мин работа....сякаш биберона направо хвърляше искри към решетките....И аз исках само да сменя някой и друг кондензатор nF ....ама.....както и да е -сега тв е добре-клиента в петък ми се обади да потвърди че вс е 6 |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2010 23:20 Заглавие: |
|
|
Няма начин, според това, което си писал за "дрисък"-а в първия си пост  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2010 23:28 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | Няма начин, според това, което си писал за "дрисък"-а в първия си пост  |
Аз помолих за съвет веднага,кога светна кинескопа....след 5 мин Божилов изпрати темата ми в кошчето-и то ти се убива мерака вече....Наистина не беше ми се случвало досега....Мисля,че няма какво повече да пишем по темата!!! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2010 23:28 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | цирикания....дрисък...биберона направо хвърляше искри към решетките....бабуна |
Все "високонАучни" термини,които иде реч да покажат все по-западащото ниво на този форум и замяната на техническите дебати със "заклинания" и "истини изказани от последна инстанция".
А защо "няма начин",господина "тесен специалист"(само дано не е в областта на електрониката че ше ми падне шапката), може да прочете ползвайки ключовата думичка E/W(East-West)
Айде да стига толкоз,че ще се смеят и малките деца,като ги изчетат тез глупости.Темата плаче за сливане със "Совалката"-жалко че PHPBB2 няма тази опция.
P.S.За коментиране на модераторски действие получаваш и официално предупреждение!"Убил му се мерака"-малее завалията,ух горкичкият.А къде да я сложа тая тема,на главата ли да си я качна?Или може би да я стикна като пример как трябва да се пише в този форум и как трябва да се оформя тема Щото тя и без това върви към шедьоврите и направо ми е жал че скоро ще потъне из дебрите на гюма... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|