| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 10:07 Заглавие: PANASONIC TC-21L1R - търся схема! |
|
|
| Шаси М16S Във файлообменника има, но както и от Монитора не се отварят! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 10:14 Заглавие: |
|
|
Дава се линк към конкретния проблемен файл (ако е такъв)  _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 13:11 Заглавие: |
|
|
| Божилов, моето уважение, но.........! Потърсих помощ, а ти ме навря в задника на кучето! Всичко това, което си посочил съм го проверил и сега още веднъж - Архива е повреден или е от неизвестен формат! Нямам време да търся плъгини! Нядявах се колега да има схемата в компа и да ми я изпрати! Ще се обърна за помощ директно към колегите с които отдавна работя благодарение на този форум! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 13:21 Заглавие: |
|
|
| tonovd написа: | | Нямам време да търся плъгини! |
И аз също нямам време да се разправям с едни и същи малоумия по цял ден.
Ако пуснеш търсачката с ключова дума "не се отваря" ще видиш стотици теми.Е от всичкото това реване съм видял един единствен повреден файл.
| tonovd написа: | | Нядявах се колега да има схемата в компа и да ми я изпрати! |
Евентуално да е разпечати и да дойде да ти я донесе у Вас на крака не може ли?Барабар с армаган-смядовска луканка и ракийка?
Плъгин ти трябва за djvu.Първите три са PDF-и акробат ли нямаш?
И с кво отваряш досега схемите-с отварячката за буркани ли?
Демек ти дори и не си благоволил да погледнеш линковете,които ти дадах.Щото поне щеше да видиш че са PDF-и(от които първия даже не е и архивиран).
"Немал време"...е па спасявай се.Аз ли да го имам това време вместо тебе?И що си решил че моето време,по-не е ценно от твоето.Ай сиктир.Оправяй се както можеш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|