|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 30, 2010 23:47 Заглавие: За евтината търговия и гаранционните ремонти |
|
|
http://forum.setcombg.com/index.php/topic,46788.0.html
Реших, че най-малко би трябвало да се види и тук.
А един цитат
| Цитат: | Уверявам Ви, че централните сервизи имат лостове за наказание на подобни некоректни партньори. |
ме кара да си мисля, като потребител, че това е един начин за стимулиране производството и пласмента на пазара на нЕкачаствени /МЕНТЕ/ стоки ...
...
Не казвам нИщо за марката CROWN ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 0:06 Заглавие: |
|
|
Хич не съм сигурен дали трябваше  _________________ RemoteControls |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 0:16 Заглавие: |
|
|
Че голяма работа.Колегите в договорни отношения с оторизиран сервиз,или тлъст магазин, да са си правили сметката,че ще поддържат продукт за 100-200-300лв. в продължение на 2-3-5-плюс безкрайност,години.Това включва и професионални ремонти с магнити И извиване на ръце има.И ще има. Нали са си чели договора,като са го подписвали.Ама клиентите нервни и извънгаранционното пада.Ми ше пада.
А клиента да го д@ха.Ми ше го д@ха
Нищо ново.
П.С. Защо да не трябва,забавна и дълбокомислена тема е
А така или иначе скоро ще е заключена,така че всичко е наред  _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Tsvetkov Опитен потребител

Регистриран на: 13 Окт 2003 Мнения: 392 Местожителство: Хитрино, Шуменско
|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 14:15 Заглавие: |
|
|
| Какво пък толкова един или няколко магнита? То си има просто криви кинекопи - или маските им. То като се замисля, най-много съм виждал по старите Сони Тринитрони, кръгли залепени и с пластмасови носачи с двустранно тиксо и възможност за въртене след монтажа - мога да ви кажа и партномерата. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|