|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 2:26 Заглавие: Търся ТХО SAMSUNG FQI-21B002 |
|
|
Търся ТХО SAMSUNG FQI-21B002. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 10:01 Заглавие: |
|
|
Само с доставка.Цените са ти на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 13:13 Заглавие: |
|
|
Нещо много си се взел насериозно ми се чини:
| vladi46 написа: | | И ти си тръгнал да ми пишеш? След обидите, които публично отправи към мен? Не ти ли е поне малко неудобно? Смяташ, че ще ги пренебрегна, заради алъш -вериша? Не, няма!!! Ако беше човек на място, можеше да ми пишеш на лични и да ми обясниш какво не ти харесва, а не публично да ме обиждаш! Така че с теб приключих. Нито аз ще ти пиша на лични, нито искам ти да ми пишеш. Нито пък където и да е искам дебати с тебе! Край! |
Видял съм че търсиш нещо и съм ти изпратил конкретна,точна и ясна оферта.Която май ми е и едниственото лично съобщение изпратено към тебе през последната година.Ако не се лъжа.За сметка на това от твоя страна съм бил бомбардиран на лични с купища съобщения-с едни дълги фермани със словоблудства по отношение на колеги модератори,когато са ти затваряли теми във форума,с поне 5-6 съобщения с линкове към джазове,рагтаймии,Вили Казасяни и всякакви прочие простотии,които никога не съм ти ги искал.Нито пък някога съм упоменавал някъде че слушам такава музика.И прочие и прочие дивотии.
Та извинявам се че ти изпратих лично съобщение.И гарантирам че няма да се повтори.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 13:51 Заглавие: |
|
|
Я, ЛС са станали публични??? Това според правилата на форума ли е?
Дори и да съм имал понякога спор на лични с някого, никога не пренасям тези неща в публичното пространство. Това е въпрос на етика. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 14:02 Заглавие: |
|
|
| vladi46 написа: | | Я, ЛС са станали публични??? Това според правилата на форума ли е? |
Аз не знам някъде да е забранено това нещо.То това и е хубаво на "писаната" реч че за разлика от "казаната" остава.А и може да бъде споделена с по-широка аудитория. И ако обичаш не ме поучавай на тема етика.Културния и етичен човек,когато му бъде предложено нещо и не го устройва било цената,било кой е продавача било каквото и да било друго, поблагодари и продължава напред да си търси въпросното нещо,което ме трябва.Ако пък чак толкоз чу е "черна и противна" ответната страна-може и да не поблагодари.Лошо няма.Но определено етичния човек не пише такива пасквили,като тоя който съм цитирал по-горе.Не заради друго,амо щото после като излязат на показ същите пасквили почва да се чувства гузно и да дири на босия цървулите из правилника на форума.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 14:10 Заглавие: |
|
|
А, въобще не се чувствам гузно! Не си познал. Изразих отношението си към теб по недвусмислен начин. Можеше и да не стигаме до такива разправии, ако ти навреме на лични ми беше написал каквото не ти харесва, вместо публично да ме обиждаш! Вече е късно и за разправии с теб. Всичко приключи. Нямам нито нерви, нито време за такива. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 14:33 Заглавие: |
|
|
Кво отношения,кви пет лева те гонят?Ние да не сме любовници...
По отношение на обиди-не знам и се не сещам да съм те обидил с нещо,но виж това съм го извадил от темата с католическите ти проповеди -
| vladi46 написа: | | Трябва да уважаваме всички около нас |
Хубаво.Добре казано.Да попитам как то се вързва с тези мили обръщания-
| vladi46 написа: | Този нещастник
|
| vladi46 написа: | | отворко и тарикат |
Мутри,хулигани и всякакви прочие епитети с които красиш цялата заобикаляща действителност и люде,които ти попаднат пред погледа-също...
Та така...Айде да стига толкоз, викам. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|