| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 10:57 Заглавие: захранбане помoшт |
|
|
kolegi bihte limi pomogneli s tva impulsno zahranbane.
pol tr e 2sk2082 sled 10 minuti pocva da zagryava i booom.
smenih impulsnite diodi .ot plüsa na gretsa c 47k kım tranzistora ,paralelno na 47k ima 10 nf dal ena kıso mahnah go imashe 20
voltov tsener dal ena kıso smenih go s 1br 5,1 i edno za 15v beshe grımnal i drayvera fa 5311 i tova go smenih .sımnyavamse ot 2sk to da ne bi da e falshivo,mojeli nyakoy dami pomogne,blagodarya. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 11:27 Заглавие: |
|
|
Това от какъв апарат е?
Пишете на кирилица! _________________ Димитър |
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 11:57 Заглавие: |
|
|
| С тази латиница и аз май нищо не можах да разбера..... |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 12:03 Заглавие: |
|
|
| Май е от Факс? Ако работи преди да гръмне -провери вторичните напрежения или го пускай през лампа. Виж диода в демпфащата верига и оптрона,както и всички вторични напрежения за късо. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 12:48 Заглавие: |
|
|
| bobitv написа: | | С тази латиница и аз май нищо не можах да разбера..... | mnogo se izvinyavam za latinitsata,pisha vi ot istanbul nosım ot kırdjali.aparata e marka yumatu dvb. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 16:52 Заглавие: |
|
|
Няма значение откъде си и къде живееш в момента. Форумът има вградена кирилизация. Вдясно от полето където пишеш има <KREDOR> и над него има квадратче, което ти сменя клавиатурата. Може с мишката, може и с 2 X Shift. Това ти го пиша за 4 път. Следващ няма да има. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 21:07 Заглавие: |
|
|
| Няма значение дали е факс или сателитен приемник -нещата ,които съм писал все пак ги провери ,а ако не ме разбираш го занеси на сервиз. Юмату имаха ли модел с FA5311 ,мене ми се върти друг чип в главата.Но щом има ценер на 20 волта ще да е 5311.Провери и резистора в гейта на полевия транзистор. 10 минути ми се вижда доста време -премери вторичните напрежения и другото каквото ти бях писал. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2005 10:01 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Няма значение дали е факс или сателитен приемник -нещата ,които съм писал все пак ги провери ,а ако не ме разбираш го занеси на сервиз. Юмату имаха ли модел с FA5311 ,мене ми се върти друг чип в главата.Но щом има ценер на 20 волта ще да е 5311.Провери и резистора в гейта на полевия транзистор. 10 минути ми се вижда доста време -премери вторичните напрежения и другото каквото ти бях писал. |
Благодаря вй за сьдействйето тук няма кьм кого да се обьрна за помошт.дано дае от резйстора .
модела е DASR 3000. |
|
|
 |
|