|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 02, 2010 22:22 Заглавие: Предлага работа в областта на електрониката (Русе) |
|
|
Търси се :
Специалист в областта на електрониката , с познания и в електротехниката . Трябва да знае основните правила и закони на електротехниката . Да е запознат с основните неща по процесорна техника , да е чувал за серийни интерфейси от типа RS232 и RS485 .Трябва да има и минимални познания в механиката .Образование - минимум ел. техникум , но със солиден опит и най-важното - знания .
Работата е свързана с производство на електронно оборудване на бензино/газ цистерни за измерване на разход . Става въпрос за електронна система , наша разработка (Ами Стар) , за измерване на разтоварено от цистерната гориво на дадена бензиностанция . Това са цистерните , които зареждат бензино- и газстанции . Измерват се проточено гориво , температура на горивото , правят се разни пресмятания в електрониката , има си принтер за отпечатване на своеобразен бон ("касова бележка") . Подобни изделия се монтират и в стационарни обекти - разтоварища , бази и т.н. Работата не е свързана с тежък физически труд . Понякога , в кишаво време е свързана с цапане около камиона , няма как .
Основно подготовката на електрониката за монтаж , т.е. изработка на платките , поставяне в метални кутии Ex , въобще завършването на изделието се прави във фирмата .
Работата е свързана командировки по монтаж и подръжка из страната със служебна кола . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 2:00 Заглавие: |
|
|
| А заплати давате ли))? |
|
|
 |
termin_6 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 3:45 Заглавие: |
|
|
Мммдаааа, k810, и аз т'ва щях да питам...още оня ден, га четах...
Ми то т'ва, си мяза повече на реклама, от предложение за работа.
Милтарчо, понеже отговарям на всички условия и повече, пък имам и собствени машини и оборудване, па и Русе го знам на вода, ако давате към 3000 лЪва (чисти) за 4 седмици, без командировъчните(па и да ги плащате вярно), да си стягам куфарите, а?
Искам и договор за 2 г. минимум, да ви опраа бакиите.
Ко шъ каиш?
Освен т'ва:
"Търси се :"
Много прилича на издирвателни мероприятия на НСБОП...
П.П. Смея да пророкувам, че още дълго време ще е актуална...
Опитвам се да те светна какво търсиш и един вид да помогна...
Твоят човек е на възраст около 35г., задължително с висше техническо образование, инфантилен, полуолигофрен и натъпкан до горе с илюзии и лозунги за живота.
Един нормален човек, който знае и може, това, което искаш ти от него, си е организирал собствена заетост (бизнес) или е намерил отдавна своето място в професията.
Извинявам се официално и на milmar, и на модераторите и на всички съфорумци, ако виждат крайност в реакцията ми, но това, което исках да подскажа, а се наложи да кажа се нарича : коректност
За да получиш трябва и да изразиш, че си готов и да дадеш.
Не може да искаш да дойде да ти работи Господ-Бог (защото описаните изисквания касаят много сериозни и задълбочени познания), а да искаш да го превърнеш в крепостен селянин.
Да беше дописал в обявата си за работа нещо от типа, което е модерно сега: "предлага се атрактивно заплащане" ; "за съответния положен труд - съответно заплащане" или +5 дена към платения годишен отпуск за извън нормирано работно време... _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина.
Последната промяна е направена от termin_6 на Пон Дек 13, 2010 11:47; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 10:43 Заглавие: |
|
|
| k810 написа: | | А заплати давате ли))? |
Ако има интерес от някого , а и ако има какво да предложи като "стока" - в смисъл по темата , нека пише на ЛС и да се уговорим кога да се срещнем .
Иначе въпроса е сериозен и няма да се впускам в писането на безкрайни безмислици . |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2010 2:06 Заглавие: |
|
|
Все още е актуално . |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2010 15:43 Заглавие: |
|
|
Интересна работа , или хората са суперзадоволени от към работа и пари , или технически грамотни хора не са останали , или пък са суперзнаещи и предлаганата работа е под достойнството им . Пък уж било безработица .... никакъв интерес . Ама то вече кой освен китайците се интересува от техника ?
Възможно е да са запразнили вече .
 |
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2010 21:44 Заглавие: |
|
|
За Варна не търсите ли хора?  |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2010 0:00 Заглавие: |
|
|
Уверих се , че темата е безмислена , моите извинения за което .
Към termin_6 : аз съм на повече от 35 , смятам че имам доста опит и знания (и други така смятат , така мисля ) , но не работя в собствена фирма , не всички могат да си го позволят . Ако имах нужда (което винаги би могло да се случи) бих се заинтересувал по-сериозно от подобна обява .
Моля модератор да заключи / изтрие темата . |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|