| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mimo73 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 03, 2010 23:52 Заглавие: Проблем с TV PHILIPS 32PW9520 |
|
|
| Здравеите,картината на телевизора стана на квадрачета все едно е кодирана,от сервиз ми казаха че е цифров блок,цената е огромна..искам да попитам може ли да се намери друго решение,да се поправи самия блок,странното е че на моменти се оправя за часове,после пак така с дни..благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 0:07 Заглавие: Re: Проблем с TV PHILIPS 32PW9520 |
|
|
| mimo73 написа: | | може ли да се намери друго решение |
И кой ще го извърши това друго решение?Ти ли?Сигурно с поялник от магазина за левче...Или ще идеш в някой сервиз и ще кажеш-"направете така и така,щото в един форум ми дадаха такъв акъл"
Насочи се към друг сервиз-ако и оттам ти дадат същата цена-към близкия контейнер. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 12:03 Заглавие: |
|
|
mimo73 в този раздел има специална тема по въпроса. Погледни я.
Потребителите имат и Профили, сортирай по подходящ начин и виж дали има някой който те устройва.
Целта на занятието е както вече ти посочиха - "второ мнение".
В този форум участват достатъчно грамотни хора от там от където си (въпреки, че не си го посочил тук).
И в зависимост от диагнозата вземаш следващото си решение. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
mimo73 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 14:33 Заглавие: |
|
|
| Знам че тук има грамотни хора и затова попитах,от Варна съм.Въпросната част я има само в представителството на Филипс по поръчка,искат около 200 евро.Исках да разбера дали има човек които може да я поправи |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 14:42 Заглавие: |
|
|
| mimo73 написа: | | Въпросната част я има само в представителството на Филипс по поръчка,искат около 200 евро. |
Въпросната част мога и аз да ти я доставя и може и да дойде на по-хубава цена.Може и да не дойде на по-хубава,разбира се.Само че въпросната част си има име и надписи по нея.
Което разбира се не отменя нуждата някой впоследствие да трябва да я монтира.Ако въобще проблема е от нея.
| Цитат: | | Исках да разбера дали има човек които може да я поправи |
Отговора на този въпрос може да бъде само "много относителен".Може и да "може",може и да "не може".При всички положения-може да се опита.А кадърни сервизи по Варна-колкото щеш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
mimo73 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2010 16:36 Заглавие: |
|
|
| Добре,ще попитам в сервиза за точния номер на цифровия блок и ще ти го кажа.А каде във Варна ще ми препоръчаш да отида? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2010 16:56 Заглавие: |
|
|
Аз акъл при кой от сервизите да отидеш не мога да ти дам.Най-малкото щото не е етично.Всички колеги от форума от твоя град са добри специалисти-дърпаш за ушите някой който най-ти хареса или който ти е най-удобен като адрес и толкоз. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|