|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 13:13 Заглавие: Кичът-продължение |
|
|
Да, именно! Тази като е отишла да пее в Лондон, се е облякла съвсем прилично, дори изискано. Това исках да кажа. А тук в Бг, облеклото и е съвсем друго. Кой съм аз, че да изказвам мнение? Ами нали затова е демокрацията-да можем свободно да изкажем мнението си, а не някой да го задушава. Съвсем друг въпрос е дали то ще се хареса на останалите. Някога за едно мнение или виц се стигаше до затвора.
Ако администраторът не харесва такива теми в този форум, нека да ви нареди да ги изтриете. Нямам нищо против.
"Не съм съгласен с мнението ти, но бих дал живота си, за да можеш да го изкажеш."
Франсоа Волтер _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 13:33 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | А тук в Бг, облеклото и е съвсем друго. |
Да се облича както ще.В страната няма някакви канони за това кой как е длъжен да се облича.Ако ти харесват такива норми-бегай у Иран,както вече те насочих-там има достатъчно точно и ясно написани правила за облеклото и който ги не спазва бива бичуван с камшик.Тук обаче ще си се обличаме както щем,ще слушаме каквото щем и ще си пием ракията у която щем "кошара".А който му не уйдисва това-може спокойно "да си гледа работата" .
| Цитат: | | Ами нали затова е демокрацията-да можем свободно да изкажем мнението си, а не някой да го задушава. |
Господин Духовноизвисений и Високоелитарний,изказвай го.Само че си намери някое по-подходяща трибуна за това.Този сайт,дори и в раздела си за общи приказки не е място от което денонощно да ни заливаш с проповедите си!И мисля че на няколко пъти достатъчно точно и ясно ти го заявих(а и не само аз).Насочи се към двери-бг,православието-ком или куп други места,на които дървенофилософските ти напъни ще бъдат далеч по-"на-място".
За подновяване на тема,която вече е била затворена от модератор получаваш и официално предупреждение! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|