| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mishelinn Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2010 0:34 Заглавие: Продавам TECHNICS SU-VZ220 |
|
|
Продавам TECHNICS SU-VZ220
Усилвателя е модел technics su-vz220
Оригинален, японски. Перфектен външен вид без нито една драскотина, без никакви забележки.
Работи без проблем и никога не е отварян, ремонтиран, продаван или препродаван.
Усилвателя се намира в Стара Загора.
Цена - 80 лева.
Изпращам с еконт до всяка точка на страната.
За връзка скайп mishelinn или ЛС.
Снимки: http://daniellaa.snimka.bg/hobby/technics-su-vz220.551911.21563034
Искам само да уточня, че усилвателя наистина си заслужава всеки лев. Започнах от 140 лева и стигнах до тази цена сега, защото ми трябват пари. Ако някой се колебае или си мисли, че ще се набута много, е в голяма грешка. Нека изобщо не се замисля, а да го взема усилвателя е чисто нов, няма драскотина и е пазен много. Никога не е бил отварян, вътре частите му през решетката за проветрение блестят. Вярно че не е много мощен, но една средно голяма стая може да и счупите спокойно прозорците с него. Не разбирам хора които купуват супер мощни усилватели, освен ако не озвучават сватби така, че лично аз мисля че това е най доброто. Ако го видите на живо няма да се замислите за тази цена. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
HTS950W Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 29, 2010 20:49 Заглавие: |
|
|
| Вземам го. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 01, 2010 21:31 Заглавие: |
|
|
mishelinn е един некоректен продавач. Въпросния усилвател е пуснат в продажба на по-висока цена (90лв.) в друг форум, ден след като вече е продаден на мен. В същото време mishelinn ми праща следното лично съобщение:
| Цитат: | | благодаря за информацията но няма да ти го изпратя веднага утре и други ден съм зает вероятно към края на седмицата | . Ето я и обявата: http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=36&t=188885 . Мисля да информирам и потребителите на този форум за случая.
Technics SU-VZ220; Сериен номер: 0F21B03841 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 19:18 Заглавие: |
|
|
Лично съобщение от mishlinn:
| Цитат: | | според теб кое ми е некоректното това че ми даваш някакви мизерни 70 лева за усилвател кйто струва най малко 140 лева и виждаш снимките че е перфектен и продължаваш да ходиш да плюеш по форумите колко съм некоректен и непросветените души ти се вързват на малкия акъл за това че не получи усилвателя ли ами няма да го получиш като си такъв лаком гъз и искаш без пари да получиш нещо което наистина е много по хубаво от цената която предлагаш |
Пояснявам, че mishelinn бе пуснал усилвателя в продажба за 80лв. А на моята оферта за 70лв той отговори: | Цитат: | | добре съгласен съм | .
Няма да коментирам! Просто искам останалите да знаят с какво си имат работа. |
|
|
 |
al_bundy316 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 23:43 Заглавие: |
|
|
Потвърждавам мнението на колегата. Със същия индивид се бяхме уговорили да купя радиото от тази тема http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=342246&highlight=#342246
и след като ме лъга една седмица, че ще го прати когато се освободи, защото е зает, накрая спря да отговоря на съобщенията ми. После видях, че радиото вече е продадено на друг човек. Мисля, че модераторите трябва да вземат някакви мерки, да не се допускат повече такива селски тарикатлъци. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 04, 2010 23:58 Заглавие: |
|
|
Взети са вече. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|