| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stoianivanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2010 20:51 Заглавие: Търся volume бутона за авторадио/СД Sony CDX-GT210 |
|
|
| Сдобих се с едно такова Sony CDX-GT210 само че му липсва бутона за усилване на звука, ако някой има, или ми каже къде да търся, или с какво да го заместя, да пише на лични или мейла ми. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 05, 2010 23:47 Заглавие: |
|
|
Че той този модел не е с бутони, ами с врътка, оято е безконечна. А като я натиснеш ти влиза настойките. Понеже имам модела 212 и за това да уточня.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 06, 2010 0:14 Заглавие: |
|
|
Кое няма-самия енкодер(това дето се върти и е безконечно) или копчето отпреде?Щото eнкодера мога да ти го доставя.Декоративната врътка-не! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 06, 2010 15:44 Заглавие: |
|
|
| lusi blazev, така е врътката я няма, ама мисля ще пасне от друго сони от тая серия, ако някой може да ми я заснеме, може и да напасна от нещо друго врътка.......... |
|
|
 |
exad Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 06, 2010 21:22 Заглавие: |
|
|
Сервиз на сони във Варна
ул. Георги Раковски 64 на първия етаж- интерком сервиз
Отиди с панела и попитай дали могат да ти доставят часта, и на каква цена. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 08, 2010 22:47 Заглавие: |
|
|
Понеже апарата все още не е пристигнал при мен, намерих случайно една снимка със същия проблем на същия апарат, извинявам се на автора на снимката, просто показвам идентичен случай, явно тази врътка е общ проблем на този модел, та напълно възможно е да сложа друга врътка. Имам един панел на панасоник с идентична връткаи даже един ВЕФ от СССР, все нещо ще стане, ето снимката
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
 |
|