| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shadow2323 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 14:20 Заглавие: Малко помощ за Часовник "Перка" |
|
|
Здравейте,
може ли някои да ми обясни как да си направя този часовник перка по тази статия http://www.bobblick.com/techref/projects/propclock/propclock.html първо тя е на англииски и не разбирам почти нищо и 2ро аз до сега не сам правил такова нещо абе да кажем че сам в небрано лозе и не сам много добър в схемите даже това е първата платка която ще правя.Моля някой ако може ( и има време) да ми оябсни подробно какво ми трябва каква платка ми е нужна и как да направя онази цака с ел. мотора и какъв програматор да си зема.Благодаря предварително.
Извенете ме за правописните грешки. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 15:25 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се че не е по темата - всеки иска да е шампион а малко искат да тренират - че и тука така. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 15:31 Заглавие: |
|
|
shadow2323, на всички твои въпроси има отговори във форума.
Въпросната "перка" също е обсъждана преди време.
Само си направи труда да ги потърсиш.
Въпросите (помоща) могат да са "малко" когато си започнал нещо стигнал си до някъде и има конкретно питане.
В случая определено не е така. _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2010 11:34 Заглавие: |
|
|
| Ми поне някои основни работи моля да ми кажете в другите теми ги прегледах и не видях например каде пише колко да е голяма платката и т.н.т . В едното е казано на човека да провери в млад конструктор и аз там проверих ма няма.В другата тема се е питало за моторчето то ще ми е важно.На мен също не ми е ясно как така ще хвана дидодите отстрани ?Благодаря предварително |
|
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2010 13:11 Заглавие: |
|
|
Абе за този нямам нужните работи така да се изразя имам само 1 ел моторче от 1 хеликоптер и мисля че няма да е достатачно за този проект затова избрах този --> http://www.bobblick.com/techref/projects/propclock/propclock.html и по ми харесва външния му вид но ще прегледам и този които ти ми даде  |
|
|
 |
|