| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
r_stanev Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 07, 2010 8:43 Заглавие: SAMSUNG CW29M064NRXXEC не стартира нормално. |
|
|
Здравейте на всички ви. Телевизора ми започна да изключва или при включване и изключване релето му на захранването щрака по 5-10 пъти понякога неспира докато натисна механичния бутон. Другият проблем му е че криви образа - това забелязах когато съм в менюто на цифровия приемник правите линии се кривят.
Зная че е добре да отиде в сервиз но е малко сложно транспортирантето му до там а и в момента предпочитам да не харча за него. Иска ми се да го поправя но някои от вас трябва да ми каже каде е проблема му. Предполагам че за образа е виновен кондензатор но кои? а щракането на захранването ? Ще съм балгодарен на тези които ми помогнат. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
r_stanev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 21:34 Заглавие: |
|
|
Изглежда тук трябва да си плати човек за да му пуснат темата в форума. Благодаря на модератора.
Ако все пак някои реши да напише отговор може да ми го пусни на личните съобщения. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 21:55 Заглавие: |
|
|
| r_stanev написа: | | Изглежда тук трябва да си плати човек за да му пуснат темата в форума. |
Не,просто трябва да спазва правилника на форума.И като не разбира от нещо вместо да клепе форума с безсмислени питания да се насочи към близкия сервиз.
| r_stanev написа: | Благодаря на модератора.
|
Моля.
За поста си разбира се получаваш и официално предупреждение. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|