Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Схема на LCD телевизор LG 26LG3000-ZA
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 09, 2010 16:56    Заглавие: Схема на LCD телевизор LG 26LG3000-ZA Отговорете с цитат

Колеги, търся схема на това чудо.

Последната промяна е направена от vladi46 на Чет Дек 09, 2010 17:05; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Чет Дек 09, 2010 16:58    Заглавие: Отговорете с цитат

И какво ще направиш като имаш схема Пък и там не пише дефекта Ти досега правил ли си LCD Question Май не си нали щом му викаш ЧУДО Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 09, 2010 17:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Правил съм около 10-на пъти. Казвам "чудо", защото не я намирам никъде. Дори 2пъти съм правил LCD и без схема.
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 09, 2010 17:06    Заглавие: Отговорете с цитат

vladi46 написа:
Дори 2пъти съм правил LCD и без схема.
Браво И дефекта на това чудо е
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 10, 2010 2:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Тази тема не е за дефекта му, а за схемата му. Не си ли забелязал, че изключително рядко пускам теми за дефекти? Обикновено се справям сам. Вече 26години ги навъртях в този занаят. Не са съвсем малко, нали? Няма да те питам колко са твоите. Смятам, че такава дискусия тук е напълно излишна.
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 10, 2010 7:46    Заглавие: Отговорете с цитат

vladi46 написа:
Вече 26години ги навъртях в този занаят..
Сигурно повече от половината са прекарани в църквата и концертните зали И моля не ми пускай лични със разни размисли и страсти Няма комбина бре чадо божиие Просто колегите ти виждат акъла и потенциала като техник Ненапразно те попитах за дефекта на изделието Ти мълчиш като партизанин на разпит Схемите на тази марка и не само на нея са доста постни Няма схема на захранване Малко има от маин борда Но стигнеш ли до борд не се предлагат части за него А ако го купиш нов ще ти трябва сервизен пулт да опознаеш борда с матрицата И пулт съм сигурен че нямаш аи изобщо незнаеше че има такова нещо Затова вместо да се ербилепчищ приятеслкия съвет е бии му капака и прати при колеги от софия които знаят каква да му направят
Върнете се в началото
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 10, 2010 8:51    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:
vladi46 написа:
Вече 26години ги навъртях в този занаят..
Сигурно повече от половината са прекарани в църквата и концертните зали ...
Схемите ... са доста постни

Ама нищо не пречи между два концерта да се отдели малко време за разучаване ПРАВИЛА-та за създаване на нова тема Idea Амин!
Върнете се в началото
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 10, 2010 14:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Изпратиха ми схема за него. Във ВЧ режим работи добре, но в НЧ прекъсва. Картината се появява за секунда и изчезва, после пак се появява и пак изчезва. Днес ще му мисля.
А иначе животът не е само работа, пари, ядене, пиене и спане. Има и друго. Затова поддържам темата за културни мероприятия, която както се вижда е доста четена. Неслучайно пусках и темите за карнавалите, за Ванкувър-столицата на зимните олимпийски игри. Участвам и във форуми, в които се показват снимки и се коментират най-различни пътешествия в Европа и по света. Изобщо интересите ми са доста разностранни. Ще пусна още коледни песни и информация в темата за културни прояви. Който желае, може да им се радва. А който не се интересува, няма как насила да го принудя да ги харесва. Въпрос на вкус.
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 10, 2010 14:53    Заглавие: Отговорете с цитат

бла-бла-бла
Язък, че темата се върна тука... Evil or Very Mad Дебрите на коша по И отиваха
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 10, 2010 15:38    Заглавие: Отговорете с цитат

vladi46 написа:

А иначе животът не е само работа, пари, ядене, пиене и спане
Що да нее аз съм на принципа :хапване пииване тези четири неща А и колегите които познавам и те са май на тези принципи Абе що не си спретнеш сам един културно регилиозен форум Пиши си там на воля отговаряй си сам квото ти душа иска Спри се да цапаш тук със своите виждания по всички други проблеми само по техническите не се проявяваш Никой не ти иска поканите за концерти Никой не споделя твоите виждания за кич(страшно остарял термин)Напомняш ми за един друг вече бивш участник тук където навсякъде виждаше мафия комунизъм а дружина полска беше най великото нещо на света Съжалявам че все още има хора за които времето е спряло преди 20 години и ти за съжаление си от тях
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети