Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Схема на SVI4004

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
aleksandar123
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Pazardgik

МнениеПуснато на: Съб Дек 11, 2010 17:44    Заглавие: Схема на SVI4004 Отговорете с цитат

Здравейте колеги имам един проблем с усилвател Technics SUV-65A това е усилвател от поколение 1990г и е много трудно намирането на интеграната схема в днешно време,през 1997г смених интегралата схема SVI4004,за времето си струваше 65$ тъй като не е първа младост сега много трудно се намират в днешно време истински елементи.Имам много хубави спомени с този усилвател и затова искам да го оживя но за целта ми е нужна неговата схема. Затова се обръщам с молба към всички колеги които имат възможността да ми помогнат да оживя този усилвател,сигурен съм че има такива защото това е много добър усилвател клас АА и всеки който иска да слуша качествена музика би си купил този усилвател.
Нужна ми е само неговата схема,може да го модернизирам но ще го възродя, това е мойта цел!
Благодаря на всички които са съпричастни към моя проблем!
мейла ми е} [email protected]
sbirov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 11, 2010 18:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Схема на Technics SU-V65A има...
Ама схема на SVI4004... Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
aleksandar123
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 12, 2010 14:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Sbirov здравей имах предвид принципната схема на SUV-65A и евентуално дали може да се намери интегралната схема а не схема на интегралата,предполагам че сега съм по ясен.
Интересувам се от схемата на усилвателя и ти благодаря за линка който си качил.Изтеглих схемата и в момента я разучавам.

Последната промяна е направена от aleksandar123 на Нед Дек 12, 2010 15:28; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 12, 2010 14:57    Заглавие: Отговорете с цитат

aleksandar123, за нов отговор се ползва бутона Exclamation
Бутона който беше използвал е за съвсем други цели. Как се използва и кога е описано във възприетите правила в този форум които е повече от препоръчително да бъдат прочетени и да се съобразяваш с тях.
Това синичкото което беше цитирал в цялото му съобщение е линк към това за което питаш и търсиш.
Така, че не е нужно да ти го праща на мейла, можеш да си го изтеглиш и сам от посочения линк, а след това да благодариш на sbirov, че я е качил специално за теб след вчерашният ти пост.
И аз се надявам да съм ясен.
aleksandar123
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 12, 2010 15:22    Заглавие: Отговорете с цитат

RS- благадаря за разяснението ти .
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети