Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мнения за авторадио/СД Blaupunkt Daytona MP28
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stoianivanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 17:51    Заглавие: Отговорете с цитат

А трябваше RC понякога да ни се чупи хатъра, все пак сте специалисти и не е зле да получаваме реална информация, пък който както иска да преценява и постъпва.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
jjjjjk
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 03, 2010 18:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Aз за това си карам с радио-касетофон RoadStar и хич не бързам да си купувам ново радио...
Промоциите често ти излизат през носа...
А като ви се слуша толкова много MP3-трансмитерче и флашка, решение за 15лв...(при условие, че имате флашка де...)
А ако си направиш самоделка трансмитерче, може да ползваш евтини слушалки за телефона си, да вържеш телефона към входа на трансмитерчето и ето...И от телефона да слушаш музика...
Радвам се, че поне са ти върнали парите.
Върнете се в началото
lusi blazev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Свищов

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2010 1:44    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз подкрепям showMANiak. Имам модел cdx-gt212, от около 2,5 години. Досега нито веднъж не се е ебавало. Да чукна на дърво.
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 12, 2010 19:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Моите впечатления също са негативни. От музиката нямам оплаквания, освен че има какво още да се желае от тунера като чувствителност. На диск не съм го пробвал. С памети и флашка нямам проблем. С песните от телефона през блутут A2DP също нямам забележки. Има какво още да се желае от силата и качеството на НЧУ. Но, за 99лв.-толкоз. Основното с което ме привлече обаче - блутут-а, ме разочарова. Докато аз чувам сравнително добре отсрещния, то той чува само някакви шумове, свистене и едва различава моя глас. Но в интерес на истината не съм го пробвал с друг телефон освен моя, а той е китайче с 2 сим-карти. Та нищо чудно и от него да е. Но пък преди с блутут слушалка си работеше добре. Като го пробвам с друг телефон ще пиша за резултата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stoianivanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Дек 15, 2010 17:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Купих си от Ebay Sony cdx-gt210 много изгодно за 19 паунда, много добро състояние с изключение на липса на врътката за усилване, но вече намерих такава, чакам да ми го пратят. Мисля е добро попадение.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети