Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за Grundig ST70-155 IDTV

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
theomen
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Търговище

МнениеПуснато на: Вто Дек 14, 2010 3:20    Заглавие: Въпрос за Grundig ST70-155 IDTV Отговорете с цитат

Здравейте, проблема на въпросния телевизор е, че при включване тръваше с тъмен екран и след извесно време светва и всичко си беше наред, но до скоро. Сега като го пусна тръгва ,но пак с тъмен екран, яркоста му се усилва и намалява от дистанционното на телетекст си светва нормално, но на картина от тунера или AV не светва. Телевизора обиколи всички възможни сервизи и навсякъде са вдигнали ръце от него и ме посъветваха сам да си го правя и ми казаха да сменя всички електролитни кондензатори в цифровия блок но промяна няма. Новак съм в телевизионната техника но съм решил да се пробвам щото по зле май няма на къде с тая щайга.
P.S. ТВ-то е CUC1824 благоря предварително ако ми даде идея.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 14, 2010 9:01    Заглавие: Re: Въпрос за Grundig ST70-155 IDTV Отговорете с цитат

theomen написа:
..Телевизора обиколи всички възможни сервизи и навсякъде са вдигнали ръце от него и ме посъветваха сам да си го правя..

Цяло чудо ще е... Rolling Eyes Имаш ли опит някакъв в тв-техниката? Познания как работи един най-обикновен телевизор? Осцилоскоп и генератор ? -- Та да разчиташ, че в някой форум с помощта на няколко въпросчета ще стигнеш до същината на повредата...
Само да ти посоча една тема / ако имаш време прочети / с поголовна смяна на части, без нищо да се мери и разбира кое?, защо? и как? , и от нищото-повреда телевизора е вече почти брак ....
...и си отговори на въпроса защо? темата ти е в тоя раздел, преди да пишеш пак Arrow http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=45303&topicshow=Защо темата ми е тук?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети