| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rd128 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2010 17:06 Заглавие: Търговска верига за обувки DEICHMANN-коректно отношение. |
|
|
Здравейте, преди около два месеца закупих два чифта овувки от
магазина на DEICMANN в бургаския МОЛ . Единият чифт се повреди (пропука се подметката). Днес реших да направя рекламация в съответният магазим, настроих се за скандал, за писане в книгата за жалби на потребители и евентоално за ходене до КЗП. Преди година имах проблем при рекламация на маратонки в Метро, стана голям скандал. Сега останах приятно изненадан, без никакви проблеми ми бе предложено възтановяване на сумата или избор на други обувки.
Избрах обувки на същата цена, служителката попълни протокол за замяна, подписах се в някаква книга, сърдечно благодарих и си заминах. Реших вече да си купувам обувки само от тази фирма.
Пиша тази тема защото смятам че коректноста трябва да бъде поощрявана.
Защо всички търговци в България не са така коректни??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2010 23:40 Заглавие: |
|
|
Браво.Само, че 2 месеца е едно а 2 часа са друго.Лятото купих кожени чехли от битака и на 2-рия час едната подметка се разцепи. Така ги метнах в гюма-чисто нови.  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 0:08 Заглавие: |
|
|
| evgevg написа: | | ....Лятото купих кожени чехли от битака и на 2-рия час едната подметка се разцепи. ...Така ги метнах в гюма-чисто нови. |
Смисъла на тази тема не ми е ясен още от самото и появяване (заради насочеността и), но теб бих те попитал защо си го направил след като едва ли си имал някакви заблуди за това какво ще се случи?
Манталитета "скъпи на триците и евтини на брашното" е вреден във всяко едно отношение.
Независимо за какво се отнася!
Примери мога да давам много.
Съществуването на тарикатите е в прака зависимост от количеството балами.
И не са виновни тарикатите.
П.П. По достойно е да кажеш "хоп" и да скочиш отколкото да се оплакваш. Каквото има да става - ще стане.
Това последното е по малко по друг повод, но той пак е свързан и с това. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 0:41 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Съществуването на тарикатите е в прака зависимост от количеството балами | Докато има телета,ще има и касапи.
Изключително безсмислена тема,да ме извинявате  _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 2:16 Заглавие: |
|
|
Само че избор в Бг почти няма. Навсякъде магазините са пълни боклук-и дрехи и обувки. Моделите на нищо не приличат, хубави модели се срещат мнооого рядко. Здравината също е под всякаква критика. Моята жена като ходи в Букурещ ми каза, че там положението е съвсем различно. От пазара в Солун си купих прилични обувки и сандали на съвсем прилични цени-обувките за 20евро, а сандалите за 15. Моделите са хубави. Едва сега след 2г. носене се налага да им сложат нови подметки. И сигурно ще изкарат поне още 2г. От един пазар в Генуа преди 4г. си купих обувки за 20евро и едва сега кожата им започва да се къса.
Не зная колко пари тук в Бг трябва да бъдат дадени, за да разчитаме на хубави обувки. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 2:42 Заглавие: |
|
|
Дивотии говориш.Цяла западна и източна европа е залята от боклуци.От личен опит говоря,обикалям региона.Получваш това,което си платил.Гуменките в България и Германия не се различават по качество,нито по цена.
Много тъпа тема  _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 3:02 Заглавие: |
|
|
Ти даваш пример с гуменки, а аз дадох примери с обувки и сандали. Посочих както цените им, така и трайността им. Дори и моделите са хубави. Така че кой говори глупости?
От Генуа си купих хубав балтон за 115евро накрая на зимния сезон, а за моята жена намерих прилично яке за 15евро-намалено от 60евро. Там намаленията не са символични. Харесах си и един много хубав шлифер, но той струваше 275евро! За моята жена обаче не открих дори и на тази цена. Мисля, че има нужда от такива теми, в които да се обсъждат обувки и дрехи, купени както в Бг, така и извън Бг. И тук не става въпрос за реклама, а за реален поглед върху цени и качество. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми!
Последната промяна е направена от vladi46 на Чет Дек 16, 2010 3:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 3:06 Заглавие: |
|
|
Хадй хайде .Битака е за познавачи.Там се разчита че продавача не знае какво продава-иначе как ще си купя купя клещи FAKOM за 5лв.И конкретно по темата мисля че е крайно време тъговците ни да се научат на корекност.Жалкото е че на такава ни учат/принуждават чужденци а не самите ние да го осъзнаем-присъстващите винаги правят изключение
мармот блазе ти че разчиташ на качеството според цената  _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 16:01 Заглавие: |
|
|
Тази тема ми напомня онази реклама за "кренвиршите от месо". Ясно каква е държавата при положение, че някой се фука, че вече прави кренвирши от месо, а друг е преживял душевен катарзис защото се е намерил някой, който да се отнесе човешки с него.
Вчера буля ме изненада, макар, че си мислех, че на тази тема вече не мога да се изнанадам - отишла да търси подаръци за децата и таман харесала нещо... изненада! Казали и, че стоката няма гаранция! Такова чудо не бях чувал. Обикновено все ще те излъжат нещо да ти вземат парите и после започва ходене по мъките като се строши след два дена.
Та темата, макар и неподходящо поднесена, ако не види катанеца има вероятност доста да набъбне  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2010 17:23 Заглавие: |
|
|
Аз мисля, че заглавието на тази тема трябва да се смени и тя да стане постоянна. Нека в нея всеки да може да каже от какви стоки е доволен и от какви не е. Ако пък дойде много в нея да се коментират всякакви стоки, то тогава може да се въведе някакво ограничение-напр. само за облекло и обувки, детски играчки и др. А за храни и напитки да се създаде друга тема. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
|