Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Един интересен въпрос

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
miro_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Май 05, 2004 14:46    Заглавие: Един интересен въпрос Отговорете с цитат

Имам един LCD дисплеи от стар неработещ лаптоп, да речем че успея да го захраня с подходящото напрежение за да светне, възможно ли е по някакъв начин да се пусне през видеокарта на обикновенно PC ??? Question Shocked въпросът е принципен но ако някои ми даде някаква насока Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
zenek
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Май 06, 2004 4:26    Заглавие: Re: Един интересен въпрос Отговорете с цитат

miro_m написа:
Имам един LCD дисплеи от стар неработещ лаптоп, да речем че успея да го захраня с подходящото напрежение за да светне, възможно ли е по някакъв начин да се пусне през видеокарта на обикновенно PC ??? Question Shocked въпросът е принципен но ако някои ми даде някаква насока Very Happy

Дисплея за лаптоп е същия като другите преднназначени за
настолен компютър. Хубаво би било видеокартата ти да има
цифров изход.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
www.my-holiday-home.co.uk
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 21, 2004 20:01    Заглавие: LAPTOP LCD Отговорете с цитат

Дисплеq на лаптоп не е същия като за PC. Комуникацията е съвсем различна. Да кажем по друг начин:
Дисплея за лаптоп ще работи ако се направи конвертор за данните, посъпващи от настолното PC. Въпроса е струва ли си?

www.my-holiday-home.co.uk
Върнете се в началото
miro_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Ное 22, 2004 11:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Можеби найстина не си струва идеята ми беше да го подкарам в колата с едно старо компютърче но така или иначе вече си взех mp3 за колата но пък ми се щеше да направя нещо с това TFT все пак е грехота да го извърля обаче майче мисията е невъзможна Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети