| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2010 12:18 Заглавие: Търся информация за модчип за PS-2 |
|
|
Здравейте!! Отново имам въпроси към Вас.Вчера купих на малкия sony playstation 2 slim model:90004 от Техномаркет на промоция с една игра.Естествено на децата бързо им омръзва да играят една игра и се почва с въпросите "ще може ли да купим още дискове с игри" Да ама една игра е 50-100 лева.Доста парички за един диск при което ще се радва максимум една седмица. И се сетих че съм чувал някаде за мод чипове за конзоли и се разрових в интернета.Видях какво представлява и как се монтира,но не намерих адрес на магазин в София кадето да ги продават.Видях в един форум че сервиз Бушона продава чипове,но хората в форума не бяха с добри отзиви за тях.Продавали скъпи ментета.Поне така разправят Та се питам дали някои знае от Вас каде има сервиз,магазин от кадето мога да го закупя.
Благодаря предварителна  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Wisi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2010 13:15 Заглавие: |
|
|
| По принцип ако е по-ранен модел конзолата, може да се използва Free MC Boot, което е софтуерно "модване" на конзолата. Трябва да се провери точната версия на БИОС-а - трябва да е 220 ако е по-късна няма да работи. А може и само с Swap Magic - но трябва да се поръчва от чуждестранни онлайн магазини. Погледнете за тези методи в интернет - FreeMCBoot(работи на PS2 c BIOS версия до 2.20 и Swap Magic 3.8 Coder(всеки PS2). До някъде е по-добр от модчип тъй като може да се използват и на други PS2. Цената е относително подобна на тази на чиповете. Ако намерите някой с конзола на която има чип, може чрез нея на мемори карта да се запише FreeMCBoot и да се използва (излиза най-евтино). Най конкретна информация може да се намери по http://psx-scene.com и http://sksapps.com. А модчипове по сервизите, където ремонтират PS2. (не съм от София, нямам впечатления за "Бушона") (Нелегално е да се използват копия на игри или програми, чиито оригинални дискове ползвателят не притежава.) |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2010 17:40 Заглавие: |
|
|
| Видях в интернета въпросният диск с софтуера,но не ми се вижда много практично затова искам да му монтирам чип. |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
|
|
 |
Velkov Опитен потребител