| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tryger Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2010 19:27 Заглавие: MУлтицети(мултимери) PeakTech® питане |
|
|
"PeakTech® 3355" добър ли е ?Щото си го купих вече...май трябваше да не давам толкова много пари ама карай дано поне е качествен.
Като цяло тази марка добри ли са уж са произведени в германия та затова я предпочетох пред UNI-T.149 лв го взех. Видях че по интернет сайтовете е около 60-70 евро. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2010 19:49 Заглавие: |
|
|
Добре дошъл във форума.
След като си го купил вече, ти ще кажеш дали е добър Не се коси за парите, да го ползваш със здраве! |
|
|
 |
tryger Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2010 20:06 Заглавие: |
|
|
Първото което направих е да си измеря акумулатора на колата на зареждане и без зареждане показа много добри стойности,което не ме хвърли в тъч,като чета останалите теми подобни на тази за евтините мултимери .Показа си 12,6в на загасен двигател и 14,46 при пуснат това е перфектно.пробвах една батерийка на Джиесем 3,7ж показа 3,667 ама той не е пускан отдавна .Незнам с какво да го проверя за точност освен да купя разни съпротивления и да ги замеря.инъче като дизайн много ми харесва.
И е автоматичен като за новобранец като мене.
Та по темата като цяло тази марка има ли добро име ?Надявам се да излезе качествен ,защото го купих с надеждата да е доживот.не да купувам 5 пъти по 30лв през 1-2 години. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2010 20:13 Заглавие: |
|
|
| tryger написа: | | ...Надявам се да излезе качествен ,защото го купих с надеждата да е доживот.... |
За "доживот" следващия път -> от тази марка
Ако знаеш как да го ползваш и не го утрепеш зорлем със сигурност може да те надживее. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
tryger Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2010 20:17 Заглавие: |
|
|
Е да Флюк знам за тях ама за 150лв най обикновенния
Със същите функции като моя на Флюк е около 400лв и нагоре.
Та кажете все пак този който съм си взел,по-добре ли е от повечето китайски ?Uni-T и други подобни.Някой има ли наблюдение да си е купувал нещо ?Имат също така и Термометри тип пирометър с лазерно насочване.На добри цени но колко си струва кой знае...може би някой от форума
ПП: на моя му дадоха гаранция 1 година.
Не се отговаря с този бутон ОК разбрах вече намерих с кой "Post replay" |
|
|
 |
DukeNukem Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2010 20:51 Заглавие: |
|
|
СУпер си е. Ако не ги беше дал за това,щеше да ги профукаш за глупости може би След седмица примерно парите щеше да ги няма,а уреда си го имаш Аиде със здраве. |
|
|
 |
tryger Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 20, 2010 21:03 Заглавие: |
|
|
Мерси  |
|
|
 |
пламенхар Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2010 11:06 Заглавие: |
|
|
Със здраве да го ползваш.Хубава машинка.
Само да внимаваш като превключваш кабелите за различните измервания,че стават бели,както направих аз.Слава богу разминах се със един бушон.
На малките стойности на мА и V не може да се нулира,но това е може би с повечето мултицети. |
|
|
 |
tryger Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2010 16:25 Заглавие: |
|
|
пламенхар
мерси за съветите,ти имал ли си от тази марка? Измерих си телесната температура показва 36-37 колебае се това е доста точно според мен.За други неща още не съм го пробвал. |
|
|
 |
пламенхар Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2010 16:53 Заглавие: |
|
|
Да имам 2010.
Не съм мерил температура.
Доволен съм, с изключение на това,че нямат защита
за грешно свързване и аз веднъж сгреших и ходи да му сменят някакъв бушон.При теб на най ниския обхват на мА и V имали колебание около нулата?Казват,че това е от статичното електричество и околните излъчватели. |
|
|
 |
|