| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sympathetic Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2010 20:29 Заглавие: Проблем с TV BEKO KK21T44 |
|
|
Здравейте колеги.
Проблема в телевизора е в това, че след известно време работа ~ 40минути се появяват черни черти вертикално по целия екран и започва лека полека екрана да изгася и след 5 секунди след чертите екрана е напълно черен. Звук има!
Чипове са SDA 5535 A049
NN5198K
TDA16846
Поздрави!
Това ми е първото писане на такава тема и бих желал ако имам пропуски за нещо - не да няма отговори а да ми кажете пропуските за да ги допълня!
Благодаря за разбирането! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sympathetic Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2010 20:45 Заглавие: |
|
|
Добре!
Поздравявам ви! Форумите по принцип за обмяна на информация.
Нали трябва да си роден специалист... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2010 21:10 Заглавие: |
|
|
Айде пак се почна с изтърканата плоча "форумите са за взаимопомощ бляблябля".Как не измислихте поне някакво малко по-ново клише,ами си карате все със същия репертоар от години
Между другото "обмяна" значи да се взема и да се дава.Вместо да рипаш и да ни обясняваш на нас непросветените за какво служели форумите можеше да се запознаеш с правилата тук.И поне като ти гледам познанията(а и предишната тема дето беше пуснал) силно ме съмнява да можеш да покриеш критериите за оформяне на тема,така че се насочи към сервиз.
И не,не сме "колеги".  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|