| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blenda Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 25, 2010 14:56 Заглавие: Проблем с монтирането на wi-fi приемник на PC |
|
|
Компютъра е AMD К6, CPU 300 MHz,256 SDR,HD 8 GB.Та на тази щаига искам да сложа wi-fi адаптер за да има връска с нета.Адаптора е за вграждане на серииния порт с антена,има диск с драивари, компютъра го разпознава но не работи.изписва ми че няма лаерлес карта.Вазможно ли е компа да е толкова стар че новото устройство да е несъвместимо с него?Каде според вас е проблема?
Пиши грамотно |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 25, 2010 16:29 Заглавие: Re: Проблем с монтирането на wi-fi приемник на PC |
|
|
| blenda написа: | .Вазможно ли е компа да е толкова стар че новото устройство да е несъвместимо с него?
|
Да,така е . _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 25, 2010 22:23 Заглавие: Re: Проблем с монтирането на wi-fi приемник на PC |
|
|
| Няма ли начин да го накарам да тръгне? |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 25, 2010 22:46 Заглавие: |
|
|
| Адаптор на серийния порт звучи малко странно. Колкото по-подробно опишеш кое какво е и как е свързано, толкова по-голям шанс за помощ имаш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 25, 2010 23:21 Заглавие: |
|
|
ето малко снимки дано помогнат
 |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 0:55 Заглавие: |
|
|
| А защо не напишеш и каква OS има този компютър ... Предполагам 98 .... Какво е дъното? |
|
|
 |
jjjjjk Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 0:57 Заглавие: |
|
|
От кога PCI стана стана сериен порт(COM порт)?
С каква операционна система си?
Съобщенията в Device Manager какво показват?
Съмнява ме да има някаква несъвместимост между версиите на PCI на дъното и тази, под която картата е направена да работи...
Обаче гадания...гаданияяя...
Не си написал дънцето какво е, виждам че чипсета е VIA
(според мен VIA са най-лошите чипсети, много дефекти, голямо нещо, 2 дъна с VIA и изгорели USB-та имам...) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 12:00 Заглавие: |
|
|
Съжелявам за неграмотноста ми
На компютърчето съм му праснал XP и работи бавно,но работи.
Адапторчето работи перфектно на новия ми компютар,само си дърпа драиверите и ми вади наличните безжични мрежи,но на въпросния исписва "no wierles card",като при инсталацията на драивара дава че софтуера няма ототизация.Птедполагам защото wina одавна не е ъпдеитван.Съветника ми изписва да прекратя инсталацията,но като го насила малко се инсталира.
Незнам дъното какво е.Мислех че е К6, но явно не е това вида .Стар модел е защото няма USB портове. |
|
|
 |
jjjjjk Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 13:20 Заглавие: |
|
|
Така, ако от софтуера на адаптора се поддържа Windows2000, препоръчвам ти да го сложиш.
Ако ще си с XP-то, изключи му Driver Signing, влез през Администраторският акаунт и опитай да инсталираш драйверите коректно, ако излиза грешка-ми качи картинка с грешката някъде и ни дай линк към нея. |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 14:11 Заглавие: |
|
|
| А XP-то със SP3 ли е? Ако не е може да пробваш да му го инсталираш. Иначе на тая стара машина по-добре да пробваш с 2000, както те съветват, иначе ще си е мъка... |
|
|
 |
|