| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 1:22 Заглавие: търся LG PDP42V6 PLASMA PANEL |
|
|
Изобщо намират ли се и каква е нормалната цена? _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 8:56 Заглавие: |
|
|
Въпроса по начина по който е зададен-
не е особено смислен....
Иначе по принцип мога да доставя почти всеки панел(особено на тая фирма)-нов.Само че то сигурно се и търси да е 200-300лв. щото те нови телевизори в магазина били едиколкоси... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 10:59 Заглавие: |
|
|
Ако питате мен,бих искал да купя и монтирам чисто нов панел.
Но при положение,че се съмнявам и в Z борда,и че цената на такъв телевизор втора ръка работещ е около 500лв....
Просто няма кой да плати,не друго...  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 11:46 Заглавие: |
|
|
Дай надписите по панела,дай и модела на телевизора и в първия работен ден(сиреч утре) ще ти дам цена.
Но при всички положения ще е повече от тия 500лв. за които говориш.Последно доставях някакво V7 и беше 950лв.Най-евтиния който съм виждал за PDP беше около 500лв,най-скъпия минаваше 2000лв.Маркирам ти ги цените само като ориентир. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 14:17 Заглавие: |
|
|
телевизора е GERICOM GTV4210
панела е PDP42V64001 (LG 2004г)
определено няма да се сменя с нов,защото покрай панела ще сменяме и хибрида на Z борда
търся и пулт
 _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..."
Последната промяна е направена от Ангел на Нед Дек 26, 2010 15:01; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 14:50 Заглавие: |
|
|
Да де.Точно за това говоря.Понеже собственика го е измъкнал от контейнера в Германия без пари сега трябва и частите и ремонта да са му без пари.Ами не са.Че нов няма да е изгодно е ясно...Но пък то ква ли е и вероятността да намериш стар.Кво ша му стане на един такъв телевизор че панела да му е здрав,а да се бракува?При положение че е доволно дърт,стандартно шаси на LG и за него има всичко каквото и да се наложи.
Иначе и хибриди имам...
Ако питаш мен-игрек,мейн,два скана,захранване и прочие карантия-отвертката,в кашончето на топло и сухо и така.
P.S.Пратил съм ти цена на лични за дистанционното. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|