|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivopicha Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 17:07 Заглавие: Проблем с цвета на PANASONIC TX-32LE7P |
|
|
Нямах си работа, та влезнах в сервизния режим на горопосочения телевизор. Само в service1, но и това беше достатъчно да се изгуби цвета и сега се вижда черно бяло. Не съм разбрал, че съм променил някои стойности, но на AV1 се вижда черно бяло, а на AV2 няма картина- тъмно. Ето какво е вижда сега
Някой знае ли какви са стойностите, за да ги оправя, че жената ше ме избие в нас  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 17:22 Заглавие: |
|
|
Па нека те бие.Като ровиш където не ти е работата. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ivopicha Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 17:33 Заглавие: |
|
|
Ако е за каране, тя го прави по добре от вас. Обърнал съм се към вас не за хокане, а за помощ.
Цвят няма на AV1, AV2 и AV3, а на HDMI има.
Намерих при руснаците нещо, но то е за GLP21MA а моето шаси е GLP21M. Тези цветните стойности ги дават на Hing 0410 на червено, зелено и синьо и Low 0064. При мен са почти наполовина.Също така зеленото не може да се променя. Така като се замисля тези стойности са за самите цветове и кой цвят да изобилства. Проблема е май някъде друг. Има едно DVCO, което мига и е със стойност -63/63.
ПП айде бе хора, помогнете! Моля Ви! Нали по Коледа стават чудеса! |
|
|
 |
ivopicha Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2010 9:44 Заглавие: |
|
|
| Проблема е решен. Пуснах сервизното меню не на 99 канал, а на AV1, после като стигнах до DVCO натиснах синия бутон на ДУ и след секунда стана цветно. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|