| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DukeNukem Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2010 13:56 Заглавие: LCD TV Samsung SyncMaster 932mw |
|
|
Изкарва само звук. Като го включа около 2сек.си показва картина и после черно. Иначе звука продължава да работи. Махнах всички кабели и си викам може нещо да праят бела (AV). Пускам го и пак същата работа. От какво може да е
--------------------------
Извинявам се че сбърках раздела  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2010 20:01 Заглавие: |
|
|
Доколкото разбрах при тоя модел това е често срещан проблем.
Мисля че от това е проблема:
TMS91429CT Inverter Transformer for Samsung 932mw |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2010 20:10 Заглавие: |
|
|
| DukeNukem написа: | | Мисля че от това е проблема |
Телевизори не се ремонтират с помощта на теория на вероятностите,а с диагностика и измервания.
Мислиш или си проверил и трансформатора е дефектен?
Иначе имам постоянно TMS91429CT колкот щеш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2010 23:35 Заглавие: |
|
|
Аз не съм електротехник Не разбирам от телевизори.. Не съм в БГ. Попринцип се занимавам с ПЦ-та,ама са ме учили от принципни схеми дА разчертавам и да ги правя..и градивни елементи съм учил...общо взето имам "повърхностни познания".Мога да запоявам,да подменям елементи без да съборя пистите...Един ТВ.техник ми каза че това е повредата. (доколкото мога да го нарека така. защото в Италия всичките са некадърници,чесно....) Ако можеш,ме насочи съвсем леко:) как да проверя дали това е повредата... Преди малко четох из форума.."..с какви инструменти да си оперирам апандисита...." Е леко прилича на цитираното темата ама.. Трябва ми само лека наскока,аз после ще си прочета теориата,ще се пробвам да я осмисля..После ще използвам гоогле и чак тогава ще пиша глупости ако се наложи.
------------------
Извън темата:
следя форума и 4ета темите с надеждата да се образовам...
Евала ел.техници,ПЦ Инжинери..като цяло всички в областа... Честити празници,всичко наи наи,ЖИВОТ И ЗДРАВЕ,весело изкарваНЕ... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2010 0:00 Заглавие: |
|
|
Как да ти се помогне при положение че нямаш възможности даже и да си оформиш темата съгласно правилата,а раздела не е за тематични дебати
И то само с четене на едно нещо няма да стане.
http://monitor.net.ru/forum/viewforum.php?f=68
Тук на прима виста виждам поне 5 теми които като ги изчетеш ще ти е от полза. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2011 10:26 Заглавие: |
|
|
| Доиде техник и го оправи и наистина се оказа Inverter-а проблема. Твоята оферта ме устроиваше,ама съм в Италия... Иначе в БГ.брат ми има същия телевизор. Ако и с него стане така,ще те имам на предвид. |
|
|
 |
|