Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Re: За всички задаващи въпроси

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ka2009
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 28, 2010 20:10    Заглавие: Re: За всички задаващи въпроси Отговорете с цитат

Първо, искам да се извиня на всички, които съм засегнал по някякъв начин с пуснатата от мен тема "За всички задаващи въпроси".
Моля модераторите да изтрият пуснатият от Мармот пост по мой адрес, който е в разрез с правилата на форума.
Мармоте, "скъпи" колега!
Въобще не ме познаваш за да даваш такива квалификации (наркоман) по мой адрес.
Това какъв съм аз могат да съдят колегите, които ме познават и на тези, на които съм помогнал по един или друг начин, така че
твоето мнение въобще не ме интересува.
Избърши си пяната от устата и не се коси защото това ще ти скапе нервите, които и без това са ти "опнати" до скъсване.
Bojilov, това гневно мнение на Мармот е провокирано от пуснатото от мен лично съобщение към него в Пет Дек 24, 2010 0:47,

което гласи;
"Ей Мармоте .
Колега .
Много неща ти са така както ги представяш.
Но от постовите се вижда, че не си пробвал сваляне на чипове и не си видял резултата от това.
Аз съм от провинцията и не искам да те злепоставям във форума.
Като колега те съветвам.
Не се произнасяй за неща които не си проверил.
С уважение Ka2009"

От часът в който съм го пуснал Мармот е "заключил" , че най- вероятно съм бил дрогиран. Естествено човек прави заключения в зависимост от средата в която живее.
Повечето постове пуснати от мен са в късни вечерни или ранни сутрешни часове поради факта, че много често работя до късно и нямам време за постове.
А ако наистина смятате, че "Осирам" форума, направете анкета в която колегите да гласуват дали е така или не и ако наистина е така, Аз ще се оттегля без да има нужда да ме Bann-вате.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 28, 2010 20:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде пак се почна,само че тоя път викам да стига с твоите циркове.

Цитат:
пуснатият от Мармот пост по мой адрес, който е в разрез с правилата на форума.

Айде ако обичаш да не поучаваш модераторите какво да изтрият и какво не.

Цитат:
Bojilov, това гневно мнение на Мармот е провокирано от пуснатото от мен лично съобщение към него в Пет Дек 24, 2010 0:47...

Форума определено не е мястото на което да се замеряте било публично,било на PM с квалификации кой колко знаел/можел и му била голяма пишката.Видно е че ти провокира предишната кавга тук.Да не споменавам и че на същата вечер имаше едни други твои прояви,заради които ми се наложи да изтрия една камара празни постове из всяка тема,която ти се беше мернала пред очите и беше решил да си пофилософстваш из нея.
Като смяташ че постовете(а и въобще знанията)на останалите потребители на този форум не отговарят на претенциите ти-можеш просто да се разкараш от тук.Червен бутон горе вдясно и готово. Idea

Цитат:
А ако наистина смятате, че "Осирам" форума, направете анкета в която колегите да гласуват дали е така или не и ако наистина е така

Ей сегае отивам да я пускам.Даже мисля да пусна и подписка за всенароден референдум. Twisted Evil
Цитат:
Аз ще се оттегля без да има нужда да ме Bann-вате.

Заминаваш за една седмица в бан-листата още сега.И без това беше изрично предупреден да се спреш и е видно че нямаш особени намерения да го сториш.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети