Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам:70t03gp

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lancer4eto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 30, 2010 23:48    Заглавие: Купувам:70t03gp Отговорете с цитат

Трябват ми 3-4 бройки Smile Нямам снимка, но е с 3 краченца Smile Извинете ако не съм преписал правилно надписа просто е много мъничък, а нямам лупа Smile Ще се постарая дори да го снимам Smile Тук в форума на ЛС или на 0890399939 от Търговище съм Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
lancer4eto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 02, 2011 14:10    Заглавие: Отговорете с цитат

ето снимка Smile Надписа се вижда долу-горе добре Smile

Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 8:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-вероятно става дума за това.
N канален MOSFET -> 30V, 60A, Rds=9mOhm
Последната буква в обозначението е типа корпус.
Има го и в твоя (с буква P накрая) и тогава е в TO220 какъвто е на снимката.
Цитат:
AP70T03GP,AP70T03P,AP70T03,70T03P,70T03GP,70T03,TO-220,30V,60A,0.009Ω

lancer4eto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 13:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре, но от къде да си го закупя ? Smile Ако някои може да ми го намери ще е супер или да ми каже негов точен заместител който също ще ми върши работа Smile
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 14:06    Заглавие: Отговорете с цитат

При така зададени въпроси, не знам дали ти трябва да се захващаш Confused
lancer4eto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 14:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен почвам спам, но в фуртел пробвах с оригиналните цифри и не намерих нищо Wink И от къде знаеш аз какво ще го правя може просто да искам да го сменя за което не ми трябва да съм учил микро-биология за да се справя Smile
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 15:05    Заглавие: Отговорете с цитат

lancer4eto написа:
пробвах с оригиналните цифри и не намерих нищо Wink

Че кой е казал че трябва да е с оригиналните цифри Question Като гледам си задал въпрос,а там е зададен филтър.
lancer4eto написа:
И от къде знаеш аз какво ще го правя може просто да искам да го сменя за което не ми трябва да съм учил микро-биология за да се справя Smile

Микробиология не трябва да си учил,но са нужни елементарни познания в областта на електрониката и въпросните транзистори,които ти е очевидно че нямаш.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
lancer4eto
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 15:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми според мен не е нужен повече спам Wink В този форум не съм редовен, но много рядко се толерира в който и форум да е спам-а Wink Спор няма не съм учил и не уча за електроника, и това далеч не ми е любимо занимание, но понякога се налага Wink Не искам да се заяждам, но защо не слагаш запетайки след ''че'' което го знаят децата от 2-ри клас Wink Явно ти си запоявал а те са учели Very Happy Нищо лично дори да си изпрося бан-а просто не се здържах Very Happy
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 15:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледай да почнеш да се сдържаш отсега нататък и се считай за официално предупреден Exclamation Twisted Evil
И без това единственото,което може да влезе в категория спам са твоите писаници. Evil or Very Mad Айде стига толкоз блаблабла на тема "точките и запетайките"и прочие неадекватни писания.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети