Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Какво ви донесе 2010та (и какво очаквате от Новата)?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 31, 2010 15:50    Заглавие: Какво ви донесе 2010та (и какво очаквате от Новата)? Отговорете с цитат

Тая година вече кажи речи си замина та викам да пусна пак една такава тема.Та,доволни ли сте от изтъркалялата се вече година....не сте ли...какво Ви се случи,било то хубаво,било то лошо...било в професионален план,било в личен план...забогатяхте ли,обедняхте ли(било откъм финикийски знаци,било откъм положителни емоции)....какво очаквате от Новата 2011та Question
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пет Дек 31, 2010 17:51    Заглавие: Re: Какво ви донесе 2010та (и какво очаквате от Новата)? Отговорете с цитат

Тази година ( все още ). Ни донесе много хубави неща и най-вече много нови запознанства в професионален план. За следващата се надявам да е още по-добра! Също се надявам господата управляващи да си вземат поука от грешките си през тази и да ги "изкупят" през следващата година. Пожелавам на Всички весело посрещане на Новата Година и много здраве и щастие!
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Пет Дек 31, 2010 18:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Старата година мина в много работа и усилия при новия ми работодател Very Happy Добре е че прескочихме някои здравословни проблеми .За новата година бих си пожелал по-малко закучени дефекти и дано се ограмотим с помоща на повече сервизни бюлетини Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Не на последно място желая на себе си и на всички Вас много здраве. Very Happy Пари колкото -толкова Sad Very Happy Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Яну 02, 2011 15:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами за мен беше много динамична..Започна се още през януари-за рождения ми ден дойде новата кола.Месец по-късно стана ясно,че синът ми има шанс да отиде в САЩ през лятото да поработи.Замина на 24 май-до тогава бе лудница-курс,интервю в посолството,билети....Оказа се,че ще е във Вашингтон-на тридесетина километра от градчето,в което живее братовачед ми.По-голям късмет от тоя-де да знам Rolling Eyes Да,но....две седмици по-късно почина майка ми.Като доказателство,че на тоя свят доброто и лошото се водят ръка за ръка.В началото на октомври посрещнахме синът жив и здрав,пълен с много впечатления,противоречиви в повечето случаи и с известна сума гущери,не много според мен на фона на четирите месеца работа -мога да кажа без почивни дни-събират му се четири такива-по ден на месец...Направихме един сносен ремонт на жилището,а през декември жена ми реши че и тя може да си вземе нова кола-дръпна заеми и я купи...Това е откъм събития...Работа имаше от лятото нататък,до тогава-мъртвило.Това е.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Яну 02, 2011 19:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Да и аз имам все пак някои работи с които да се похваля. При мен е че намерих и доста нови познати и приятели. Нова стара кола, ходих на море за трети път. По- принцип всичко ми е някак монотонно и постоянно сиво ежедневие но пък и ходих и на концерт мотосабор туй онуй е пак си е малко интересно лошото е когато стане еднообразно Smile Но някои мои мечти се сбъднаха все пак Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
neroni
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 02, 2011 21:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Много лоша година беше 2010 за мен. Надявам се 2011 работите да се оправят.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети