Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

IC Tesla MDA2020 продавам по 2лв/бр.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 03, 2011 23:59    Заглавие: Re: hi Отговорете с цитат

bramin написа:
emoome разбирачо 50 кинта приготви ли ги вече
ще ти напомня на ЛС,нали много ти знаеше устата...

bramin, след последните ти прояви най-учтиво ще те помоля утре да си направиш труда и да покажеш въпросната 158 стр.

Всичко останало са празни приказки, до тук не подкрепени с нищо освен със заклинания.

Ще помоля и останалите участници да се въздържат от последващи коментари. Още повече, че раздела не предполага такива.

P.M. за сега ще го оставя без коментар.

П.П. Явно закъснях с поста си.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 04, 2011 0:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето я въпросната страница,видял съм я още одеве само че ме мързеше да я кача-

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2249/18677831105158025761294092809e34hDawdxVEiRdDHnQ5x.BMP

P.S.Не е хубаво да се приказва "пет за четири"-
bramin написа:
Да не казвам голяма дума,но и Bojilov няма откъде да ти ги поръча.

не знам откъде и защо ме намеси в тая тема,но не ми е никакъв проблем да доставя TDA2020D.

А от въпросния форум състоящ се от "лаици и кибици" съм научил много и научавам всеки ден по нещо ново и полезно,когат ми се наложи.Имаше една хубава приказка-"На умния не му стигат малко знания,на мъдрия-много.Само на глупавия всичко му е ясно." Twisted Evil Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети