| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 15:22 Заглавие: Grundig davio 37 p37-830 Вход в сервизно меню CUC7303 |
|
|
Телевизора дойде с неработещ дъмп след смяна заработи супер , пробвах с I изключен телевизор след което кат го включа без да пускам I и влиза , но не знам от къде да сменя страниците. Състав
SDA5252-2 G003 24c02
power UC3842 BUL31DFP VO TDA3653B HO 2SD1878 VIDEO TDA8361A Качвам и дъмп-а който съм налял. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
Последната промяна е направена от pepimaistora на Чет Яну 06, 2011 16:21; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 15:56 Заглавие: |
|
|
И , какво ще търсиш там? _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 16:00 Заглавие: |
|
|
Трябват ми настройките за вертикално и хоризонтално. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 16:06 Заглавие: |
|
|
| CUC7303, Майсторе. Погледни схема, нещо |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 16:11 Заглавие: |
|
|
Така става кат се не пише кое е шасито.Щото то ще му избоде очите на задния капак при тая марка.CUC7303 като гледам.Няма състав,няма дявол....
Засега към коша.После предполагам и към един друг раздел като гледам кво се търси...Ако наистина е 7303 трябва не сервизен режим,а посещение в нормален сервиз. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 16:41 Заглавие: |
|
|
И какво му е неработещото на твоя дъмп? Вярно че си коригирал, но полезната информация е точно 0 в тази тема. Ще се учим на основи на телевизията ли? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 16:52 Заглавие: |
|
|
Знам , че е така просто попитах как се сменят подменютата в сервизен режим туко що прочетох в нета , че се сменя с бутон AUX , но не иска дали е от дистанционното или от дъмп-а. Защото като не съм в сервизно бутона си работи като го натисна на екрана се появява AUX и нищо повече. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 17:16 Заглавие: |
|
|
Това е по проблема:
А това са възможностите на сервиза:
Не знам какво и къде четеш, но претенциите ти са далеч над това което демонстрираш.
А картинките са за следващите които ще тръгнат да дирят под вола теле. _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 17:38 Заглавие: |
|
|
Благодаря много не съм обърнал внимание , че има тример. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 17:40 Заглавие: |
|
|
Сигурно не си обърнал внимание и че няма EW щом питаш за хоризонтала.Както и че чипа е TDA8362(1). _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|