| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2011 23:07 Заглавие: |
|
|
ge6aaaa3,така да обръщаш внимание че тоя форум има правила Че някой ти върви след задника и ти събира постовете плеснати един след друг  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ge6aaaa3 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2011 9:22 Заглавие: |
|
|
Моля,ако можете да ми обясните за този транзистор,защото в схемата,която ще правя е даден като обикновен транзистор,а в даташиита-по-различно. _________________ Георги Атанасов 15г. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2011 11:31 Заглавие: |
|
|
Datasheet е винаги по-коректния източник на информация. А след като това е сбъркано в "схемата" очаквай да има и много по-големи грешки.
Съветваямм те да не пипаш в опасно високи напрежения с елементарните ти познания, които даже и нямаш. Малко (а защо не и повече) ограмотяване хич няма да ти навреди. Хубаво изглеждащи искри като във филмите стават при много ниско налягане, което няма как да осигуриш. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ge6aaaa3 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2011 11:49 Заглавие: |
|
|
Добре де,разобедихте ме,нямада се занимавам.  _________________ Георги Атанасов 15г. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
ge6aaaa3 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 09, 2011 16:56 Заглавие: |
|
|
Благодаря за статиите!Разбрах това,което ме интересуваше.
Къде във Варна мога да намеря диоди 20Кv/10mA и кондензатори 1,7nF/50kv? _________________ Георги Атанасов 15г. |
|
|
 |
|