Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблеми с Виваком
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gmg_service
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2011 21:15    Заглавие: Проблеми с Виваком Отговорете с цитат

От около 5 години съм техен клиент.Интернет и телефон.
Интернета добре,но домашен телефон не ми трябва.Вече 3 години им плащам по 7.80 лв. на месец като дори нямам и телефонен апарат.Днес беше поредният ми опит да се опитам да закрия телефонният си пост но без успех.Много подробно прочетох общите условия за доставка на интернет,и никъде не пише ,че е нужен телефонен пост (телефон).При запитване от моя страна къде пише ,че е нужен телефон,ми се отговаря "не пише никъде но е така".Поисках им да ми откажат в писмен вид,но ми отказаха.
Някои колега успял ли е да си пусне нет без телефон?
И дали има начин,да се оттърва от този очевиден рекет. Twisted Evil
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
penkeler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2011 22:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Без да твърдя, че информацията ми е от първа ръка, съм чувал, че можеш да си пуснеш ADSL без да си прекарваш телефон, но се плаща месечна такса за линията която ти осигуряват и ти излиза по скъпо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пет Яну 07, 2011 0:24    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм го чувал това. Ако питаш мен си търси алтернативен интернет БЕЗ обвързващ договор. В днешно време почти всеки доставчик конкурира успешно адсл не ами направо адсл изглежда смешен!
bvgdzk
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Пет Яну 07, 2011 9:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Търси си друг интернетдоставчик.VIVACM-a са бетер и от бит пазар.Имат тарифа и ог 3.72лв но не я обявяват Idea На мен ми я предложиха чак когато поисках да закрият телефонния си пост Laughing
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Яну 07, 2011 11:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Има и тарифа 160 минути за 1,80. Инвалидна. Ако си в голям град почти сигурно имаш няколко по-добри предложения (повече скорост за по-малко пари.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 07, 2011 22:23    Заглавие: Отговорете с цитат

bvgdzk, я дай малко повече информация за тарифата от 3.72 лв. Има ли някакви условия на които трябва да се отговаря, за да се премине към тази тарифа.

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
don bazilio
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 08, 2011 0:14    Заглавие: Проблеми с Виваком Отговорете с цитат

И мен ме изработиха не си пазех касовите бележки и ме изнудиха да си платя за 4м отново .Сумата не беше голяма 15 лева но ми беше обидно . Няма как сега касовите бележки се лепят наопределено за това място веднага . За твоя случай това което питаш е мисля за пенсионери.
Върнете се в началото
mirk
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 08, 2011 8:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Най ниските им тарифи са за специфични потребители http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/domashen_telefon и няма как всеки да мине на тях.
Върнете се в началото
bvgdzk
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Съб Яну 08, 2011 9:01    Заглавие: Отговорете с цитат

charli
Отиваш и казваш че си чул за тази тарифа.Те естественно ще отрекат.Казваш им да ти закрият тогава телефонния пост и че за тарифа от 5лв. отиваш отиваш при друг оператор-глобул или м-тел пък и всеки по сериозен интернет доставчик ти осигурява телефонен пост но тази тарифа.Тогава гледай сеир и се приготви за пазарлък.Имат и тарифа 20лв-2000 минути разговори но тя е за богоизбрани.Имат и тарифа за мобилни телефони 3.80 да 300 или 500 минути но тя е зя бившите имработници за да си мълчат и не разказват за кирливите им ризи-най вече за окаяното състояние на кабелната им мрежа.
За моя жалост съм жив свидетел за издевателствата им над абонатите им.Верно беше преди 20 години но такова издевателство имаше и над мен когато не работих за тях.Прийомите и похватите им с нищо не са се променили-ти накога не са виновни и повредата никога не е при тях.Но така сами си копаят гроба-съмвяваме дали ще изградят в уреченото им време безжични телефонни постове навсякъде.
ПОПОВЕТЕ СЕ СТРАХУВАТ НАЙ МНОГО ОТ РАЗПОПЕНИЯ ПОП
Върнете се в началото
rd128
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Нед Яну 09, 2011 9:49    Заглавие: Отговорете с цитат

От средата на Декември телефонният ми пост е закрит, а ADSL-ла още си върви. Телефонният пост беше с безсрочен договор и се водеше на друго име, титуляра подаде заявление за закриване през Ноември
и след месец телефона бе изключен. Сега ми предстои плащане на сметката за интернет, ще видим дали ще се опитат да ми начукат някаква сума за ползване на линията.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети