|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
geordgeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 0:14 Заглавие: Китайски телефон с две сим карти... |
|
|
| Имам телефон с 2 сим карти,копие на iPhone,който има смущения (не винаги) по време на разговор приличащи на тези,когато седите близо до компютър и усещате леко бръмчене.Знам,че много от вас сега ще кажат,че това не са телефони,а боклуци,ама това си имам,това ползвам.Жена ми има също двусимкартов телефон,но там тези проблеми ги няма.Та питането ми е към тези,които знаят нещо по въпроса да го споделят - да се ровя ли в него или да го ползвам така? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 0:47 Заглавие: |
|
|
А това смущение дали не се проявява повече, когато си по-далеч от "клетките" на оператора Вероятно са спестили от към филтри
Не е ли гаранционен ? |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 15:38 Заглавие: |
|
|
Те китаиците гаранция дават , но транспорта до там и обратно е за сметка на клиента  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 21:58 Заглавие: |
|
|
| Ba4oKiRo написа: | | Те китаиците... |
Аз вече връщах един, като платих само транспортните (цената на пратката) до Китай. Не беше скъпо - за около 380 грама пратка към 10 лв. като е включено в тая цена и таксата за препоръчана (регистрирана ) пратка. А ремонтиран телефон китайците не ти пращат, а нов такъв, като пратката на новия телефон е при условията на предишния - т.е. ако предния ти е пратен Free Shipping, така ще е и новия - така, че втори транспортни разходи от Китай до България няма.
П.С. Иначе обикновено има "разправия" докато се съгласят да им го върнеш, но "клякат" все пак лесно щом си настоятелен - не им се ще да има негативно настроени клиенти. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
geordgeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 10, 2011 22:50 Заглавие: |
|
|
Aз няма как да го върна,защото ми е подарък и нямам данните за това как и откъде е доставен.А иначе относно проблема - появява се само когато аз говоря,много неприятно жужене е... И няма никаква зависимост от разстоянието до клетката - почти винаги ефекта е налице,щом говоря.Като го въртя около оста му жуженето ту се засилва,ту заглъхва...
Е,здраве да е,ще го ползвам така докато се търпи,пък после може и на по-читав да случа  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|