| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 11:46 Заглавие: Запаметяване на настройките на тв. LOEWE STUDIO T28 |
|
|
| Дали е възможно да се запаметят настройките на този телевизор и как трябва да стане това без наличието на неговото ДУ? Шасито е С9000. Телевизора реагира на определени команди подадени от ДУ- универсален Pilot с кодове 101, 102, 103, 105 и др. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 11:56 Заглавие: |
|
|
Най-вероятно става дума за оригинален пулт от сорта на FB100.
Може и да се успее да се нямерят всички необходими команди из различни филипсови кодове, но ще са разхвърляни из различни кодове и ще е страшна мъка.
Универсален пулт на Виза би бил по-удобен в случая заради наличието на програмируемите бутони в рамките на един код.
Но не съм сигурен и тези 5 бутона дали ще стигнат. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 12:02 Заглавие: |
|
|
Откъде попадна на тоя шантав телевизор? Мисля, че ще ти е много трудно без специално дистанционно за него. Правих го веднъж, като ползвах едновременно два различни пулта на Pilot. Ама си е шибана работа. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 13:44 Заглавие: |
|
|
| Дали аз ви подведох или вие не ме разбрахте правилно, но се оказа, че запаметяването става със зеления бутон на тв.. След като се избере даден канал и аналоговите настройки се натиска зеления бутон докато индикатора започне да мига, след това трябва само да се избере нужната програма от бутоните на ДУ докато индикатора мига. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 14:20 Заглавие: |
|
|
Аз лично се подведох само по марката като не погледнах конкретния модел, който се оказа доста по-стар.
За него като заместващи пултове би трябвало да могат да се ползват IR172, P1553, FRC2011. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
|