| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 19:30 Заглавие: Може ли камера с AV изход да се гледа от няколко телевизора? |
|
|
Можели камера с AV изход да се гледа от няколко телевизора и какво е нужно? _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
miro_mezdra Опитен потребител

|
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 20:16 Заглавие: |
|
|
| Как са разположени камерата и телевизорите - разстояния,прегради и подобни подробности? |
|
|
 |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 7:16 Заглавие: |
|
|
Става дума за една кооперация с 5 етажа. Ако от един апартамент имам комбиниран кабел със захранване, в избата трябва да направя няколксо разклонениия към някой от останалите апартаменти.
Идеята ми е, който от апартаментите да желае да превключи AV режима и да наблюдава....
Идеята ми е катотози усилвател самоче с повече изходи
http://www.tpetrov.com/search.php?prod=VIDEO+AUDIO+SPLITER _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата. |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 9:36 Заглавие: |
|
|
| Поне за мене пак има неясноти в подробностите - в частта за комбинирания кабел със захранване,който е от единия апартамент - що за кабел е този кабел и каква е идеята на захранването? Защо подчертаваш , че единия кабел е такъв? Като цяло постановката такава ли е- на входа има камера и аудио и видео сигнала от нея слиза в мазето а там трябва да се раздели на примерно 5 или 6 или 7 или колко точно телевизора? От мазето до всеки телевизор отива кабел - какъв е по точно кабела или пък кабелите? Ползуват ли се тези кабели за нещо друго ? Само видео ли трябва да се докара до телевизорите или пък и аудио? Мисля че при подобни въпроси подобностите са съществени за адекватни отговори - иначе най лесно - купи това , към което си дал линк,сложи на всеки изход по два емитерни повторителя и изходите се удвояват - предполагам че подобен отговор е почти неприложим.Може и да се сложи някакъв подходящ модулатор и да се раздели със сплитери на колкото трябва - но и за подобно решение трябват подробности. |
|
|
 |
miro_mezdra Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 11:01 Заглавие: |
|
|
Мисля че е най добре да ползваш следната система :
Слагаш след камерата модулатор и пускаш модулиран сигнал по обикновен коаксиален кабел където е необходимо слагаш разклонение / сплитер/. Предполага се че в избата има ток така че захранваш всичко от там. _________________ Skype - miro67_r |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 14:19 Заглавие: |
|
|
Според мен е желателно всеки изход да е разделен галванично от другия (за масите имам предвид) _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 15:32 Заглавие: |
|
|
Най лесно и просто ще е да го направиш на висока честота. Взимаш един RF модулатор от стар видеоплеар и пускаш сигнала до всички апартаменти по коаксиален кабел и го разделяш със сплитери за всеки потребител.Само ще трябва да сложиш някакъв усилвател по пътя. Продават се готови за кабелна тв. Както ти казва miro_mezdra _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 21:51 Заглавие: |
|
|
А ако камерата е IP как би се получило тогава ? _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата. |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2011 22:47 Заглавие: |
|
|
Става но си зависим от нета, ако спре в най важния момент. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
|