| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 12:55 Заглавие: |
|
|
Май проблема е mail.bg ,моята поща си я отварям ,трия ,всичко без проблем. На жена ми пощата ,не щеше да трие ,не отваря писма (Писмото не беше отворено успешно. Опитайте пак.Писмото не беше отворено успешно. Опитайте пак.Писмото не беше отворено успешно. Опитайте пак.) .След доста "цъкания" успях да изтрия няколко писма ,но пак не отваря ,нито нови ,нито стари (отваряни преди ) .
Всичко това на един и същ компютър  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 13:11 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | При опит да влеза в други папки освен входящата ми дава съобщение - проблем с връзката. Възможно ли е да е от доставчика ми проблема? |
Имал съм ред подобни проблеми - например папка с 100 съхренени писма ми се е случвало да е празна , случвало ми се е да премествам писма от "получени" в моя папка (създадена в самата пощата) . Проверя в папката - няма ги . Търся , търся - те в коша . Писал съм им няколко пъти и са ми отговаряли уклончиво . А и на мен ми е основна поща , имам 100-ци важни за мен писма , а и доста Mail адреси , едва се търпи ! |
|
|
 |
don bazilio Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 14:03 Заглавие: Проблем с mail BG |
|
|
| Аз също съм в Пловдив доставчик е COOL BOX забелязах че когато пишеш писмо не мога да пренеса текст с копи пеист в полето където се пише писмо. Не зная на някой дали му е направило впечатление .Това е само в MAIL BG |
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 14:08 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | На кой доставчик си |
Аз съм на БТК-АДСЛ. |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 21:03 Заглавие: |
|
|
| Мисля че проблема е в mail.bg . Оня ден и аз имах проблеми с триенето а днес всичко беше наред. Нищо не е правено междувременно с компютъра или с настройките му или с доставчика . От доста време има подобни проблеми с тая поща - сменяха някакъв софтуер , хардуер или кой знае какво. На компютър с WIN98 не мога да прикача никакъв файл. Изобщо са решили да подобрят обслужването като ни вгорчат живота. Сигурно следват светлия пример на M-tel. Но все пак това е безплатен сървър - не мога да им държа сметка - по скоро трябва да има алтернатива. Пощенски сървъри дал господ - е не точно господ де. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 2:28 Заглавие: |
|
|
Явно проблема е наистина в mail server-а но според мен това е временно... явно правят нещо. По принцип ако до сега го е нямало проблема шанса да се появи ей така... клони към 0. Имайте малко търпение ако не има алтернативи пак без пари. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
pamporov-1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 16:45 Заглавие: |
|
|
| В крайна сметка пробвах и от друг доставчик, все тая. Явно проблема си е бил в mail.bg . В неделя късно вечерта нещата се оправиха. Но аз вече тази поща я забравям! |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 21:28 Заглавие: |
|
|
Що така с друга регистрация?!!! _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
pamporov-1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 21:47 Заглавие: |
|
|
Що, щото си смених мейла в профила, и докато админа го види и одобри, трябва само да чета форума...  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2011 22:25 Заглавие: |
|
|
Не се кахъри и ядосвай - требва да гледаме положително... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|