| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petrov71 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2011 21:33 Заглавие: Курувам транзистори K1RJ smd и ценер 15в smd |
|
|
| Курувам транзистори K1RJ smd и ценер 15в smd. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2011 22:38 Заглавие: Re: Курувам транзистори K1RJ smd и ценер 15в smd |
|
|
| petrov71 написа: | | .......... K1RJ . |
Такова животно нема.Ако е надпис на корпуса,това не му е "името"От какво изделие са и каква роля изпълняват.Като ги мериш дане би да ти дават необичайно голям преход.Това RJ да не е на 90 градуса на К1-зяпай Тук _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 9:23 Заглавие: |
|
|
| Трябват ми за инжектори на интернет мрежа такъв е кода тая таблица съм я видял и мисля че съм написал правилно кода K1RJ на което отговаря K1R [MMBT2222A] не е ли това транзистора или греша. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 9:32 Заглавие: |
|
|
Ако е наистина това-имаш голям избор да го заместиш с какво ли не  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 9:56 Заглавие: |
|
|
| Това което съм избрал ще стане ли защото на инжекторите е със същия код.Благодаря ти. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2011 10:37 Заглавие: |
|
|
Тази маркировка вече е малко относителна -всеки китаец си измисля каквото му дойде в главата.Според конкретното схемно решение трябва да се мисли какво аджаба може да се сложи като замяна. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|