Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

CD Player Sony SDX-GT710

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fentazy_smookey
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2011 13:18    Заглавие: CD Player Sony SDX-GT710 Отговорете с цитат

Здравеите, имам нужда от вашата помощ ...
Едно приятелче ми подари въпросното cd (CD Player Sony SDX-GT710) но има проблем ... изгоряло краино стъпало .. носих го на ремонт в 1-2 сервиза но ми казват имаме много работа и ми обявяват големи цифри за ремонт ... исе наех сам да си го ремонтирам ... с поялника работя добре обаче проблема е че незнам от къде да поръчам или да купя въпросното краино стъпало... можете ли да ми дадете някаква насока препорачително саит да го поръчам и какви проблеми мога да очаквам при смяната Confused Ще ви бъда благодарен много Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2011 13:43    Заглавие: Отговорете с цитат

От мен примерно.Пратил съм ти цена на лични.
По-добре се насочи към сервиз.Даже и модела си сбъркал.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fentazy_smookey
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2011 13:50    Заглавие: Отговорете с цитат

как така съм объркал модела това пише на капака и това съм написал .... както и да е ако смяташ че съм го объркал модела да ти пратя снимки по скаип или на емаил и да се оговорим да ми го пратиш по еконт .... и какви затруднения мога да срещна при смяната ? Мерси предварително Smile
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2011 13:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Това пише ама друг път.
Цитат:
SDX-GT710

баш така няма как да пише,щото такъв модел на марката няма.
Цитат:
и какви затруднения мога да срещна при смяната

Откъде да знам какви затруднения можеш да срещнеш.При положение че човек се е захванал с нещо дето не се е занимавал-може да срещне всякакви затруднения.
Да, може да ти се изпрати-като ми пратиш на ЛС необходимите данни за доставка(имам и телефон в профила,имейл и т.н.-няма нужда да разводняваме темата с такива неща).
И не се отговаря с този бутон!

Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Яну 25, 2011 14:01; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fentazy_smookey
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2011 14:00    Заглавие: :) Отговорете с цитат

признавам се за виновен .... a това какво е на този линк http://www.pazaruvaj.com/avtoaudio-c3617/sony/cdx-gt710-p9611443/opisanie.html какъв модел се води Smile това е въпросното сд
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 25, 2011 14:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Знам.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети