| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
janev Активен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elozew Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 17:11 Заглавие: |
|
|
Особенность магнитолы: Она без собственного дисплея.
Включите магнитолу, на дисплее высветится "CODE" затем "0000"
Введите цифру кода колёсиком джойстика находящегося на правой стороне руля.
Когда цифра станет корректной, нажмите кнопку со стрелкой для ввода.
Для перехода к следующему разряду следует нажать кнопку "Mute"
Проделайте те же операции для всех 4-х цифр кода.
Если на дисплее введён верный код магнитола издаст звуковой сигнал "Бип" и включится |
|
|
 |
janev Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 17:18 Заглавие: |
|
|
| На джойстика няма колелце, може-би искате да кажете, че цифрите се нагласят чрез превъртане -с горните два бутона на джойстика "SOURCE"? |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 18:02 Заглавие: ... |
|
|
| Не може да няма ролер , от страната но джойстика към лоста за чистачките но не се вижда на снимката . След като излязат 0000 , с ролера се превърта първата нула до желаната цифра и се потвърждава с бутона със стрелката най долу на джойстика , после втората нула се превърта до желаната цифра и пак потвърждение с долния бутон и така до последната цифра и най накрая пак със същия бутон се потвърждава кода . |
|
|
 |
janev Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 18:16 Заглавие: Re: ... |
|
|
Благодаря за точните Ви отговори !! -наистина имало търкало, но и аз не го бях видял, защото се пада на задната страна на джойстика и ако не го знаеш, че е там -въобще не се вижда.
Тез форуми са безценно нещо и най-радостното е че се намират и компетентни и точни съфорумници.Апропо -има и доста, които просто използват форума като отдушник (да си начешят езиците)  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 19:23 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Апропо -има и доста, които просто използват форума като отдушник (да си начешят езиците) Smile |
Да беше питал за кода , какъв е ,щеше да запееш друга песен ! |
|
|
 |
janev Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 19:42 Заглавие: |
|
|
| Това като язвителна забележка ли да го приемам? Да не би да сте се обидили нещо от последния ми пост? Мисля че достатъчно ясно си зададох въпроса и после благодарих за отговорите. Не се опитвам да извадя хляба от устата на някой! -смятам, че това е една стандартна процедура, която най-вероятно е описана в сервизна книжка за автомобила и тъй-като не разполагам с такава се възползвам от капацитета на колеги, за които сигурно е удоволствие да ми отговорят. На Вас, ако не ви е приятно да отговаряте -поне си задръжте нервите. |
|
|
 |
|