| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ergon Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 1:48 Заглавие: Търся цифров SAT приемник |
|
|
Никога не са ме интересували и нямам познания!
Търся цифров приемник на който кодовете могат да се въвеждат от дистанционното(чувал съм че има такива).
За препоръчване е да е нов с гаранция-т.е. насочете ме към марка,модел и магазин с приемливи цени!
Ако някой има такъв приемник може да ми даде и някаква оферта за него!
Въпросния приемник ще замине за Испания-трябва им на едни познати за да могат да гледат български програми>Ако може и малко инфо по въпроса! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 11:51 Заглавие: sat |
|
|
| до колко лева да струва |
|
|
 |
f706wjr Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 17:04 Заглавие: |
|
|
| Виж insat-bg.com |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 19:18 Заглавие: |
|
|
За български програми няма приемници с емулатор-забрави!
Можеш да вземеш само за свободните на Тор. |
|
|
 |
Boyan Опитен потребител

|
|
|
 |
Ergon Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 0:06 Заглавие: За приемника |
|
|
Значи интереса е за българските програми!
Имам приятел които има DVB на компютъра си и гледа всички тези програми без да плаща!Кодовете си ги сваля от интернет.Мисълта ми беше има ли приемник който може чрез тези кодове(да се въвеждат от дистанционното) да декодира българските програми?
За цената не мога да кажа все още-виждам че има от 150 до ... приемници?Не опира въпроса за 10-20лв а за това да се гледат BG програми FREE!
Ще се радвам за още линкове и мнения по въпроса!
Благодаря на всички! |
|
|
 |
Boyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 8:00 Заглавие: |
|
|
Ergon не можеш да гледаш БГ програмите без пари, защото кодировките на които се излъчват не са разбити.И да си намериш кодовете първо няма да има къде да ги напишеш в приемника и второ не знаеш алгоритъма за разкодирането.Нашите програми са кодирани в сравнително нови кодировки които не са разбити (поне публично).Има една друга възможност да се гледат без пари или с малко пари.Казва се кардшеринг.Аз имам оригинална карта и през нета ти можеш да се свържеш към моя приемник с определено име и парола и да гледаш програмите чрез моята карта.Това обаче става с определени видове приемници - Dreambox , Nokia Dbox2 , SkyStar1 и 2. Първите 2 приемника си имат Лан карти.Цената на тези приемници в зависимост от модела им започва от 450лв за Dreambox 500s , 500 лв за Dreambox 5620s , 700 лв за Dreambox 7000s и близо 1000 лв за новият модел Dreambox 7020s , Dbox2 Nokia около 550 лв , Skystar1 около 230$ , SkyStar2 около 130 лв.
Изброих Ти всички тези приемници защото според мене са доста добри и са със бъдеще.Това са Линукс базирани приемници.Лично съм ги тествал всички без Skystar и ги продавам.
Успех |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 13:46 Заглавие: |
|
|
Цитат | Цитат: | | Имам приятел които има DVB на компютъра си и гледа всички тези програми без да плаща!Кодовете си ги сваля от интернет |
Много вярваш на приятелите си -както ти писах и аз а и Боян -а той е модератор в DVB-BG - няма такова нещо! |
|
|
 |
Karsten Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 9:46 Заглавие: |
|
|
Някой знае ли какво стана с DVB-BG форума?
Има ли и други подобни форуми на тази тема |
|
|
 |
Boyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 11:04 Заглавие: |
|
|
В момента се търси нов Хост за форума и затова го няма.Скоро ще тръгне по думите на собственика на форума.
Успех |
|
|
 |
|