|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2011 17:40 Заглавие: |
|
|
Аааа, 'почна да биеш отбой. Нали ти ще правиш нещо, ние само цепим мозъци.
Или искаш три лодки? Ако е така нямаш грижа - ще ти ги направим. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Radoslav70 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2011 18:06 Заглавие: Не ме щат |
|
|
| мульо написа: | Аааа, 'почна да биеш отбой. Нали ти ще правиш нещо, ние само цепим мозъци.
Или искаш три лодки? Ако е така нямаш грижа - ще ти ги направим. |
Фърлиха ме в кошчето, отивам в друг форум, като служител на Siemens и експерт по силова електроника считам за под достойнството си да се разправям с модератори
Аз ще правя нещо, но ако сме повече няма ли да е по интересно? Къде точно съм бил отбой, че не разбрах? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2011 18:38 Заглавие: Re: Не ме щат |
|
|
| Radoslav70 написа: | Фърлиха ме в кошчето, отивам в друг форум, като служител на Siemens и експерт по силова електроника считам за под достойнството си да се разправям с модератори
|
Знаеш ли колко ми дреме какъв си Ако ще и да си служител на НАСА.Форума си има правила,които ти очевидно не си благоволил да ги прочетеш.Темата ти беше преместена тук с цел да ги прочетеш и да си я откоригираш.Правила,като например с кое бутонче се отговаря и да не се пляскат десетки постове един след друг,при това пуснати съвсем умишлено само и само темата(която по същество не е нищо повече от реклама на сайта ти)да стърчи вечно най-отгоре в раздела.
И между другото-тук може да не сме служители на сАЙмънс,но не сме и кьорави така че няма нужда от огромните шрифтове,които си напляскал.
И пак между другото,гусин Експерт,тези диалекти-
| Radoslav70 написа: | Фърлиха
|
повече прилягат не на служител на Сименс,а на служител в някой комплекс за управление на биологични единици,така че поспадни си малко великото самочувствие.Не си хванал богу за шлифера,споко....
След последния пост участието ти тук приключва. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|