| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
denev Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2011 11:05 Заглавие: Проблем с дъно P4S5A/DX+ ??? |
|
|
| Предполагам че проблемът е в дъното поради това че съм елеминирал видеото,рама,харда и DVD-то.При включване зумера писука 8 пъти.Ресетвах биоса но ефект нулев.С подмяна на процесора не съм пробвал понеже нямам възможност.Очаквам вашите идеи.Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mali59 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2011 11:36 Заглавие: |
|
|
Писуканията преди да махнеш рамта ли са или след като го махнеш.
8 Short Beeps - Your video card isn't working. Make sure it is seated well in the bus. If it still beeps, either the whole card is bad or the memory on it is. Best bet is to install another video card. |
|
|
 |
denev Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 05, 2011 12:22 Заглавие: |
|
|
| Писукането е при включена рам,като я извадя и стартирам без нея няма никакви писукания но и нищо не става.Като се появи проблема монитора също не включва.Благодаря! |
|
|
 |
kojuharov Нов потребител

Регистриран на: 11 Апр 2010 Мнения: 11 Местожителство: Варна - София
|
Пуснато на: Нед Фев 06, 2011 11:31 Заглавие: |
|
|
Проблемът не е на 100% в дъното, може да е в RАМ паметта, или в слота на дъното. Когато махнеш паметта не става нищо, защото дъното не може да запали без нея. Намери от някъде памет и пробвай с нея. Преди това почисти с мека четка слотовете за памет, много внимателно. А контактните повърхности на паметта почисти с мека гума за молив, все едно търкаш молив от хартия, но внимавай гумата да не е абразивна. Ако имаш два слота премести плочката на друг слот.
Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 06, 2011 11:58 Заглавие: |
|
|
| В момента съм със същото дъно. Имаш проблем с видеото. Пробвай с друга AGP и ако проблема не се реши и с друга PCI-видеокарта. При липса на RAM дъното издава продължителни сигнали. |
|
|
 |
denev Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 06, 2011 14:48 Заглавие: |
|
|
| Проблемът излезе в дъното и по-точно в чипсета.Решението беше или ново дъно или друг компютър.Вторият вариант ми допадна повече и вземах НР dx2200M,който е двойно по-добър от моя. |
|
|
 |
|